Președintele Consiliului Județean, despre cazul bebelușului mort în Maternitate: "Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo"

Președintele Consiliului Județean, despre cazul bebelușului mort în Maternitate: "Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo"
Președintele Consiliului Județean i-a chemat, vineri, pe șefii Spitalului Județean Mavromati pentru a discuta despre ancheta declanșată la Secția de Obstetrică și Ginecologie, după ce un bebeluș a murit la doar câteva ore de la naștere.

Costică Macaleți nu a dorit să facă prea multe comentarii asupra acestui subiect, și a spus că se așteaptă rezultatele anchetei pentru a se vedea ce s-a întâmplat la Maternitate.

În schimb, șeful județului a cerut cadrelor medicale botoșănene să își facă meseria cu simț de răspundere, iar comportamentul lor față de cei suferinzi să fie unul adecvat.

"Nu comentez durerea oamenilor. Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo și nu vreau să comentez mai mult", a spus Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

Un bebeluș care s-a născut în Maternitatea Botoșani pe data de 1 septembrie a decedat pe 3 septembrie. un buletin de analiza arata ca era infectat cu streptococul beta-hemolitic de grup B.

Parintii sustin ca li s-a spus ca fiul lor este in stare grava, abia la multe ore dupa ce el fusese dus la Terapie Intensiva. In decurs de nici 40 de ore, pruncul a murit. Distrusi de pierderea copilului, parintii au facut plangere la Parchet, unde s-a deschis o ancheta pentru ucidere din culpa. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procesiune cu Sfinte Moaşte şi hrană caldă pentru 800 de săraci la Hramul Bisericii Vovidenia!

astăzi, 11:20
57

Sărbătoarea Hramului Bisericii Vovidenia din acest an va oferi creştinilor trei zile de rugăciune, bucurie şi milostenie. În acest an, programul liturgic debutează duminică, 19 noiembrie,...

Atenţie, şoferi! Poliţia Română recomandă: Circulaţi cu atenţie sporită, pe vreme rea!

astăzi, 11:15
113

Chiar dacă vă aflaţi în localităţi sau în afara lor, iar partea carosabilă este umedă ori acoperită de polei, gheaţă, zăpadă sau mâzgă, trebuie să circulaţi cu o vitez...

Perioadă dificilă pentru botoşăneanul Florin Andone. Acesta şi-a spus oful într-un interviu acordat presei spaniole

astăzi, 10:09
179

 Botosaneanul Florin Andone a acordat un interviu în cotidianul spaniol AS în care recunoaște că regretă decizia de a rămâne la Deportivo la Coru&nti...