Președintele Consiliului Județean, despre cazul bebelușului mort în Maternitate: "Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo"

Președintele Consiliului Județean, despre cazul bebelușului mort în Maternitate: "Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo"
Președintele Consiliului Județean i-a chemat, vineri, pe șefii Spitalului Județean Mavromati pentru a discuta despre ancheta declanșată la Secția de Obstetrică și Ginecologie, după ce un bebeluș a murit la doar câteva ore de la naștere.

Costică Macaleți nu a dorit să facă prea multe comentarii asupra acestui subiect, și a spus că se așteaptă rezultatele anchetei pentru a se vedea ce s-a întâmplat la Maternitate.

În schimb, șeful județului a cerut cadrelor medicale botoșănene să își facă meseria cu simț de răspundere, iar comportamentul lor față de cei suferinzi să fie unul adecvat.

"Nu comentez durerea oamenilor. Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo și nu vreau să comentez mai mult", a spus Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

Un bebeluș care s-a născut în Maternitatea Botoșani pe data de 1 septembrie a decedat pe 3 septembrie. un buletin de analiza arata ca era infectat cu streptococul beta-hemolitic de grup B.

Parintii sustin ca li s-a spus ca fiul lor este in stare grava, abia la multe ore dupa ce el fusese dus la Terapie Intensiva. In decurs de nici 40 de ore, pruncul a murit. Distrusi de pierderea copilului, parintii au facut plangere la Parchet, unde s-a deschis o ancheta pentru ucidere din culpa. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent înecat în Iazul Polonic!

astăzi, 21:09
1017

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Jim Fergus - "O mie de femei albe"

astăzi, 20:25
112

Recenziile favorabile, ideea că povestea are la bază un moment mai puţin cunoscut şi mai puţin mediatizat din istoria Statelor Unite şi afirmaţia lui Gérard Depardieu, aflată pe coperta...

Avertizare meteo de furtună!

astăzi, 20:19
603

Astfel, până la ora 21:15, în comunele Vlădeni, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Dersca, Mihăileni, Leorda, Cândești, Brăești, Văculești, Lozna precum şi în or...