Președintele Consiliului Județean, despre cazul bebelușului mort în Maternitate: "Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo"

Președintele Consiliului Județean, despre cazul bebelușului mort în Maternitate: "Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo"
Președintele Consiliului Județean i-a chemat, vineri, pe șefii Spitalului Județean Mavromati pentru a discuta despre ancheta declanșată la Secția de Obstetrică și Ginecologie, după ce un bebeluș a murit la doar câteva ore de la naștere.

Costică Macaleți nu a dorit să facă prea multe comentarii asupra acestui subiect, și a spus că se așteaptă rezultatele anchetei pentru a se vedea ce s-a întâmplat la Maternitate.

În schimb, șeful județului a cerut cadrelor medicale botoșănene să își facă meseria cu simț de răspundere, iar comportamentul lor față de cei suferinzi să fie unul adecvat.

"Nu comentez durerea oamenilor. Nu îmi place ce s-a întâmplat acolo și nu vreau să comentez mai mult", a spus Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

Un bebeluș care s-a născut în Maternitatea Botoșani pe data de 1 septembrie a decedat pe 3 septembrie. un buletin de analiza arata ca era infectat cu streptococul beta-hemolitic de grup B.

Parintii sustin ca li s-a spus ca fiul lor este in stare grava, abia la multe ore dupa ce el fusese dus la Terapie Intensiva. In decurs de nici 40 de ore, pruncul a murit. Distrusi de pierderea copilului, parintii au facut plangere la Parchet, unde s-a deschis o ancheta pentru ucidere din culpa. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cadavru găsit într-o casă din municipiul Botoşani!

astăzi, 14:12
1317

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un imobil din municipiul Botoşani, situat pe strada Nicolae Iorga.Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, făcea p...

Recital NICU ZOTA, vineri, la Conac!

astăzi, 14:06
42

Veşti bune pentru iubitorii de folk. Nicolae Zota, cunoscut pentru talentul vocal şi compoziţiile originale, ajunge în Botoşani vinerea aceasta, când va susţine un recital deosebit la...

Trei staţii de epurare a apelor uzate noi, recepţionate de Nova Apaserv

astăzi, 13:45
151

În cadrul unei conferinţe de presă, conducerea Nova Apaserv a anunţat finalizarea lucrărilor de construcţie la Staţiile de epurare a apelor uzate de la Flămânzi şi Vorona, precum ...