Președintele CJ, nemulțumit că directorul de la Drumuri Județene face naveta pe banii instituției

Președintele CJ, nemulțumit că directorul de la Drumuri Județene face naveta pe banii instituției
Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, consideră că unele chesituni organizatorice privind activitatea Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP) ar putea fi mult mai bine puse la punct, iar cel care ar trebuie să se preocupe de acest lucru este directorul direcției, Sorin Clim. 

Șeful județului s-a arătat deranjat de faptul că directorul de la Drumuri face naveta de la Dorohoi, unde locuiește, pe banii instituției, dar și că mașinile sunt folosite de angajați cum doresc.

"Cred că eficiența nu e suficientă la Direcția de Drumuri Județene. Dacă sunt suficient de responsabili și competenți lucrurile ar putea să meargă mai bine, începând de la chestiuni simple organizatorice. Faptul că directorul face naveta Botoșani-Dorohoi pe banii instituției nu mi se pare corect. Faptul că mașinile instituției nu sunt parcate după program acolo unde au zonă de parcare și umblă fiecare cam cum dorește mi se pare un lucru incorect. Asta intră în atribuțiile conducătorului instituției", a declarat Costică Macaleți.

Întrebat dacă ar putea fi schimbat Sorin Clim din funcție, președintele Consiliului Județean a afirmat: "E o posibilitate" 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
132

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
159

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
116

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...