Președintele CJ, nemulțumit că directorul de la Drumuri Județene face naveta pe banii instituției

Președintele CJ, nemulțumit că directorul de la Drumuri Județene face naveta pe banii instituției
Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, consideră că unele chesituni organizatorice privind activitatea Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP) ar putea fi mult mai bine puse la punct, iar cel care ar trebuie să se preocupe de acest lucru este directorul direcției, Sorin Clim. 

Șeful județului s-a arătat deranjat de faptul că directorul de la Drumuri face naveta de la Dorohoi, unde locuiește, pe banii instituției, dar și că mașinile sunt folosite de angajați cum doresc.

"Cred că eficiența nu e suficientă la Direcția de Drumuri Județene. Dacă sunt suficient de responsabili și competenți lucrurile ar putea să meargă mai bine, începând de la chestiuni simple organizatorice. Faptul că directorul face naveta Botoșani-Dorohoi pe banii instituției nu mi se pare corect. Faptul că mașinile instituției nu sunt parcate după program acolo unde au zonă de parcare și umblă fiecare cam cum dorește mi se pare un lucru incorect. Asta intră în atribuțiile conducătorului instituției", a declarat Costică Macaleți.

Întrebat dacă ar putea fi schimbat Sorin Clim din funcție, președintele Consiliului Județean a afirmat: "E o posibilitate" 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

astăzi, 20:10
821

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

astăzi, 19:59
230

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

astăzi, 18:18
1005

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...