Presedintele arbitrilor suceveni, mort intr-un groaznic accident!

Doliu în lumea fotbalului sucevean. Gheorghe Ştefanovici, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, a decedat duminica dimineaţă, în jurul orei 9 şi 45 de minute, în urma unui groaznic accident de circulaţie produs în Şcheia, langa Suceava.

Ştefanovici se afla în autoturismul marca Renault condus de arbitrul Vasile Tacu, care a intrat în coliziune cu un tir ce se îndrepta din sens opus.

În urma impactului violent, Gheorghe Ştefanovici, în vârstă de 50 de ani, a decedat pe loc, în vreme ce Vasile Tacu s-a ales doar cu leziuni minore. Cei doi se îndreptau spre Moldoviţa, acolo unde urmau să oficieze la meciul din Liga a IV-a dintre Foresta şi Unirea Boroaia, Gheorghe Ştefanovici în calitate de observator, iar Vasile Tacu ca arbitru de centru.

Această tragedie l-a marcat serios pe Aurel Daicu, mai ales că preşedintele AJF a fost printre ultimii care l-a văzut în viaţă pe Gheorghe Ştefanovici.

Gheorghe Ştefanovici a fost un reputat cavaler al fluierului sucevean, care a activat până la nivelul eşalonului secund.

După retragerea din arbitraj, Ştefanovici a rămas în lumea fotbalului ca preşedinte al Comisiei Judeţene de arbitri şi observator pentru meciurile din eşaloanele doi şi trei.
 

Sursa: www.suceavasport.ro
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
1

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
107

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
55

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...