Președinte unic la Organizația de femei a PNL Botoșani

Președinte unic la Organizația de femei a PNL Botoșani
Începând de vineri, 26 august, Organizația de femei a PNL Botoșani are un președinte unic. Acesta a fost numit în funcție de către Biroul Permanent Național al Organizației Femeilor Liberale, întrunit la Poiana Brașov. 
    

Prin numirea președintelui unic in persoana Marianei-Mirela Saucă se încheie practic procesul de fuziune dintre organizațiile de femei ale fostului PDL și fostului PNL. Astfel de numiri de președinte unic la organizațiile de femei s-au făcut în 23 de județe.
    
Mariana-Mirela Saucă a fost până acum copreședinte al organizației de femei a PNL Botoșani, alături de Sînziana Secrieru, până când aceasta din urmă a demisionat din funcție, în luna mai a acestui an. 
    
“Organizația de femei a PNL Botoșani este una dintre cele mai active și bine cotate la nivel național și țin aici să mulțumesc acum tuturor colegelor alături de care am lucrat în ultimii doi ani. Voi continua să susțin cauza femeilor în politică și administrație, știut fiind că sunt aplicate, mai concentrate asupra problemelor și soluțiilor concrete, sunt o resursă de eficiență, responsabilitate, perseverență și determinare. Voi susține un mecanism de promovare bazat pe valoare reală, pe competență și performanță, pe muncă, cinste și credibilitate, iar organizația noastră are multe membre care întrunesc aceste calități",  a declarat Mariana-Mirela Saucă, după numirea în funcție.
    
Mariana-Mirela Saucă este de profesie chimist, activează în domeniul sanitar, iar în iunie a fost aleasă Consilier Județean pe lista PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

astăzi, 21:09
148

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

astăzi, 19:53
83

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...

Ei sunt cei mai buni: Elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie!

astăzi, 19:12
414

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale și lotul care va reprezenta județul la Olimpiada Națională de Chimie. 12 elevi din unitățile de învățăm...