Președinte unic la Organizația de femei a PNL Botoșani

Președinte unic la Organizația de femei a PNL Botoșani
Începând de vineri, 26 august, Organizația de femei a PNL Botoșani are un președinte unic. Acesta a fost numit în funcție de către Biroul Permanent Național al Organizației Femeilor Liberale, întrunit la Poiana Brașov. 
    

Prin numirea președintelui unic in persoana Marianei-Mirela Saucă se încheie practic procesul de fuziune dintre organizațiile de femei ale fostului PDL și fostului PNL. Astfel de numiri de președinte unic la organizațiile de femei s-au făcut în 23 de județe.
    
Mariana-Mirela Saucă a fost până acum copreședinte al organizației de femei a PNL Botoșani, alături de Sînziana Secrieru, până când aceasta din urmă a demisionat din funcție, în luna mai a acestui an. 
    
“Organizația de femei a PNL Botoșani este una dintre cele mai active și bine cotate la nivel național și țin aici să mulțumesc acum tuturor colegelor alături de care am lucrat în ultimii doi ani. Voi continua să susțin cauza femeilor în politică și administrație, știut fiind că sunt aplicate, mai concentrate asupra problemelor și soluțiilor concrete, sunt o resursă de eficiență, responsabilitate, perseverență și determinare. Voi susține un mecanism de promovare bazat pe valoare reală, pe competență și performanță, pe muncă, cinste și credibilitate, iar organizația noastră are multe membre care întrunesc aceste calități",  a declarat Mariana-Mirela Saucă, după numirea în funcție.
    
Mariana-Mirela Saucă este de profesie chimist, activează în domeniul sanitar, iar în iunie a fost aleasă Consilier Județean pe lista PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
126

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
92

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
85

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...