Premiu special pentru Dutu la Mamaia Copiilor!

Premiu special pentru Dutu la Mamaia Copiilor!

EDUARD DANUT PINTILEI

Eduard-Danut Pintilei, din Dorohoi, in varsta de 7 ani, a primit un Premiu Special la Mamaia Copiilor, competitie care s-a finalizat duminica seara.

Dutu, cum ii spun apropiatii, a fost singurul reprezentant al judetului Botosani la Festivalul Mamaia copiilor, iar la categoria sa de varsta (5-7 ani) a fost si singurul reprezentant al Moldovei.

Eduard Pntilei are, la numai 7 ani, un palmares de invidiat, cu numeroase premii nationale si internationale, el fiind indrumat de Paul-Ciprian Mihai, de la Clubul Copiilor Dorohoi.

Dorohoianul este si membru al Grupului vocal JUNIOR, de la Clubul Copiilor Dorohoi, impreuna cu care a inregistrat CD-ul Cantecele copilariei, la Casa de productie Spiros Galati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
8

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
174

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
115

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...