PREMIERA: "Motanul incaltat" la Teatrul Vasilache!

PREMIERA: "Motanul incaltat" la Teatrul Vasilache!
Botoşănenii mari şi mici sunt aşteptaţi duminică, 28 noiembrie, în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani, la orele 11.00 şi 12.30, pentru a urmări spectacolul "Motanul încălţat", de Charles Perrault.

Adaptare scenică de Valentin Dobrescu

Distribuţia:
FLORIN IFTODE - Motanul Încălţat
VALENTIN LIGI - Marchizul de Carabas
MARIUS RUSU - Căpcăunul
CLAUDIU GĂLĂŢEAN - Împăratul
RAMONA HRISCU - Prinţesa
AURICA DOBRESCU - motan păpuşă, cocoş, Secerător 
IBICA LEONTE - Iepuraş, Secerător 
REGIA ARTISTICĂ - VALENTIN DOBRESCU
ASISTENT REGIE - IBICA LEONTE
SCENOGRAFIA - MIHAI PASTRAMAGIU
MUZICA - CONSTANTIN PANAITE şi ALEXANDRU PANAITE

"Nu cred că este copil mai măricel care să nu fi auzit de aventurile vestitului erou de poveste MOTANUL INCALŢAT creat de Charles Perrault. Vreţi să-l cunoaşteţi mai bine? Vreţi să-l vedeţi de aproape? Veniţi la Teatrul Vasilache, unde vă va întâmpina alături de celelalte personaje din poveste", a precizat regizorul Valentin Dobrescu.

"Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate poveşti ale literaturii universale, "Motanul Încălţat, este acum realizată într-o montare scenică ce o va face cunoscută şi în plan vizual micilor noştri spectatori", spune şi Marius Rogojinschi, directorul Teatrului Vasilache.

"Mult aşteptata poveste a MOTANULUI ÎNCĂLŢAT va fi în luminile scenei în ultima duminică din noiembrie şi va încânta din nou sufletele copiilor şi a părinţilor ce vor fi prezenţi în sala de spectacol în care trăim şi retrăim copilăria. Un spectacol cu actori şi păpuşi, vesel şi antrenant potrivit pentru publicul cu vârsta peste 5 ani", completeaza directorul adjunct Mihaela Nistorică.

Rezervări – de luni până vineri -  la telefon  0756084651 /  0231.514353
şi  la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare este  5 lei/persoană

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşăneni obligaţi la plata a mii de lei către o firmă anchetată penal pentru încasarea ilegală a unor servicii medicale!

astăzi, 17:05
943

O mare corporație franțuzească, Air Liquide Vitalaire, este cercetată de un an și două luni pentru evaziune fiscală și pentru escrocherii în instanță la adresa a mii de pacienți depen...

O nouă atenționare de la meteorologi: Lapoviță, ninsoare și vânt!

astăzi, 16:37
714

În intervalul 19 ianuarie, ora 20.00-20 ianuarie, ora 08.00, se vor semnala ninsori local însemnate cantitativ la munte, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania, prec...

Un judecător botoşănean părăseşte sistemul. Preşedintele României a semnat decretul de pensionare

astăzi, 15:57
577

Este vorba despre Lilioara Toporăscu, care a depus la finele anului trecut cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii.Judecătorul cu grad de Curte de Apel a activat iniţi...