PREMIERA: "Motanul incaltat" la Teatrul Vasilache!

PREMIERA: "Motanul incaltat" la Teatrul Vasilache!
Botoşănenii mari şi mici sunt aşteptaţi duminică, 28 noiembrie, în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache" Botoşani, la orele 11.00 şi 12.30, pentru a urmări spectacolul "Motanul încălţat", de Charles Perrault.

Adaptare scenică de Valentin Dobrescu

Distribuţia:
FLORIN IFTODE - Motanul Încălţat
VALENTIN LIGI - Marchizul de Carabas
MARIUS RUSU - Căpcăunul
CLAUDIU GĂLĂŢEAN - Împăratul
RAMONA HRISCU - Prinţesa
AURICA DOBRESCU - motan păpuşă, cocoş, Secerător 
IBICA LEONTE - Iepuraş, Secerător 
REGIA ARTISTICĂ - VALENTIN DOBRESCU
ASISTENT REGIE - IBICA LEONTE
SCENOGRAFIA - MIHAI PASTRAMAGIU
MUZICA - CONSTANTIN PANAITE şi ALEXANDRU PANAITE

"Nu cred că este copil mai măricel care să nu fi auzit de aventurile vestitului erou de poveste MOTANUL INCALŢAT creat de Charles Perrault. Vreţi să-l cunoaşteţi mai bine? Vreţi să-l vedeţi de aproape? Veniţi la Teatrul Vasilache, unde vă va întâmpina alături de celelalte personaje din poveste", a precizat regizorul Valentin Dobrescu.

"Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate poveşti ale literaturii universale, "Motanul Încălţat, este acum realizată într-o montare scenică ce o va face cunoscută şi în plan vizual micilor noştri spectatori", spune şi Marius Rogojinschi, directorul Teatrului Vasilache.

"Mult aşteptata poveste a MOTANULUI ÎNCĂLŢAT va fi în luminile scenei în ultima duminică din noiembrie şi va încânta din nou sufletele copiilor şi a părinţilor ce vor fi prezenţi în sala de spectacol în care trăim şi retrăim copilăria. Un spectacol cu actori şi păpuşi, vesel şi antrenant potrivit pentru publicul cu vârsta peste 5 ani", completeaza directorul adjunct Mihaela Nistorică.

Rezervări – de luni până vineri -  la telefon  0756084651 /  0231.514353
şi  la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare este  5 lei/persoană

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
5

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
62

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
421

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...