Prefectul vrea să îi ducă pe șefii de deconcentrate la ședințe în județ

Prefectul vrea să îi ducă pe șefii de deconcentrate la ședințe în județ
Mult mai eficiente ar fi întâlnirile cu primarii în județ, în unitățile administrativ-teritoriale pe care ei le conduc, decât la Instituția Prefectului.

Aceasta este concluzia la care a ajuns prefectul Dan Nechifor care a participat luni la o întâlnire cu 16 primari din zona Săveniului pentru a discuta diverse probleme ale comunităților locale.

Reprezentantul Guvernului vrea ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic, iar la acestea să participe și șefii de instituții deconcentrate.

"Am propus pentru o mai mare eficiență ca în momentul în care au solicitări punctuale să aduc și șefii de deconcentrate împreună cu mine la acele întâlniri pentru a prelua din probleme dumnealor. Nu spun că întâlnirile cu primarii de la Prefectură nu se vor mai face dar cred că mult mai practic ar fi, și am observat și când am fost la Săveni, deplasarea și întâlnirea cu domnii primari pe aceste regiuni de dezvoltare ale județului pe care se vor înființa și ADI-uri", a spus prefectul Dan Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
128

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...