Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa reprezentanţilor Administraţiei Bazinale de Apă Siret.

Prezent la şedinţă a fost directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, căruia prefectul i-a reproşat că angajaţii Administraţiei nu au fost pregătiţi aşa cum trebuie pentru executarea lucrărilor motiv pentru care s-a ajuns în situaţia de a se opri apa în municipiul Botoşani şi în alte 14 unităţi administrativ-teritoriale.

“Nu voi accepta sub nicio formă ca cetăţenilor judeţului Botoşani să le fie sistată furnizarei apei potabile nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei vreunui coleg de-al dumneavoastră. Noi am fost acolo şi am văzut. Nu erau organizaţi, nu erau pregătiţi pentru această lucrare. Nu trebuia să o începeţi, este părerea mea, a domnului prşeedinte al Consiliului Judeţean şi a specialiştilor din cadrul Nova Apaserv. Să vă faceţi timp să staţi aici să coordonaţi toate lucrările. Voi face o informare şi către Ministerul Apelor şi Pădurilor, către doamna ministru Pană”, a spus prefectul Dan Şlincu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
485

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
144

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
186

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...