Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa reprezentanţilor Administraţiei Bazinale de Apă Siret.

Prezent la şedinţă a fost directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, căruia prefectul i-a reproşat că angajaţii Administraţiei nu au fost pregătiţi aşa cum trebuie pentru executarea lucrărilor motiv pentru care s-a ajuns în situaţia de a se opri apa în municipiul Botoşani şi în alte 14 unităţi administrativ-teritoriale.

“Nu voi accepta sub nicio formă ca cetăţenilor judeţului Botoşani să le fie sistată furnizarei apei potabile nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei vreunui coleg de-al dumneavoastră. Noi am fost acolo şi am văzut. Nu erau organizaţi, nu erau pregătiţi pentru această lucrare. Nu trebuia să o începeţi, este părerea mea, a domnului prşeedinte al Consiliului Judeţean şi a specialiştilor din cadrul Nova Apaserv. Să vă faceţi timp să staţi aici să coordonaţi toate lucrările. Voi face o informare şi către Ministerul Apelor şi Pădurilor, către doamna ministru Pană”, a spus prefectul Dan Şlincu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Termen avansat pentru începerea lucrărilor la drumul strategic

astăzi, 12:41
525

Cea mai importantă investiţie în infrastructura rutieră din judeţul Botoşani, din ultimii ani, ar putea fi demarată în toamna acestui an. Anunţul a fost făcut de preşedintele Cons...

Primar din judeţ, după şedinţa de la Consiliul Judeţean: “Dacă vreţi să mă lupt, atunci să fiu protejat”

astăzi, 11:59
446

Într-o tăcere totală s-a încheiat şedinţa de la Consiliul Judeţean, care s-a dorit a fi o dezbatere cu primarii pe marginea sumelor pe care le vor primi pentru drumuri şi pentru part...

Drumurile județene pe care se va interveni cu prioritate, în acest an

astăzi, 11:10
1331

Din cei 13 milioane de lei primiți de județul Botoșani pentru drumuri, 10 milioane vor fi repartizați Direcției Județene de Drumuri și Poduri, iar 3 milioane vor merge către unitățile admini...