Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație

Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație
Majoritatea posturilor de medici șefi de pe secțiile și compartimentele Spitalului Județean Mavromati sunt ocupate la ora actuală cu delegație.

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, 17 medici ocupă aceste posturi cu delegație, iar 11 au susținut concurs.

În cazul medicilor cu delegație, deciziile de menținere pe funcție se prelungesc din șase în șase luni, dar în cursul anului viitor va fi organizat concurs și pentru aceste posturi. 

Motivul pentru care până acum nu s-a organizat concurs pentru toate posturile de medic șef de secție este acela că din comisiile de concurs trebuie să facă parte și profesori universitari, ori deplasarea acestora la Botoșani ține de programul acestora, care este unul aglomerat.  În unele cazuri, posturile sunt ocupate cu delegație încă de acum patru ani, de la comasare.

"Spitalul va face demersurile necesare pentru organizarea concursului, cel mai porbabil anul viitor", a precizat medicul Ștefan Bercea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

Joi, 21 Septembrie 2017
4232

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

Joi, 21 Septembrie 2017
279

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

Joi, 21 Septembrie 2017
958

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...