Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație

Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație
Majoritatea posturilor de medici șefi de pe secțiile și compartimentele Spitalului Județean Mavromati sunt ocupate la ora actuală cu delegație.

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, 17 medici ocupă aceste posturi cu delegație, iar 11 au susținut concurs.

În cazul medicilor cu delegație, deciziile de menținere pe funcție se prelungesc din șase în șase luni, dar în cursul anului viitor va fi organizat concurs și pentru aceste posturi. 

Motivul pentru care până acum nu s-a organizat concurs pentru toate posturile de medic șef de secție este acela că din comisiile de concurs trebuie să facă parte și profesori universitari, ori deplasarea acestora la Botoșani ține de programul acestora, care este unul aglomerat.  În unele cazuri, posturile sunt ocupate cu delegație încă de acum patru ani, de la comasare.

"Spitalul va face demersurile necesare pentru organizarea concursului, cel mai porbabil anul viitor", a precizat medicul Ștefan Bercea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
129

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
669

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

COMUNICAT - Deputatul Tamara Ciofu a organizat prima dezbatere publică cu toate autoritățile locale pentru a crește gradul de integrare a persoanelor cu dizabilități din Botoșani

astăzi, 15:44
95

Deputatul Tamara Ciofu a organizat astăzi prima dezbatere publică privind creșterea gradului de integrare a persoanelor cu dizabilități din Botoșani, la care a invitat în calitate partener...