Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație

Posturi de șefi pe secțiile Spitalului Mavromati ocupate cu delegație
Majoritatea posturilor de medici șefi de pe secțiile și compartimentele Spitalului Județean Mavromati sunt ocupate la ora actuală cu delegație.

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, 17 medici ocupă aceste posturi cu delegație, iar 11 au susținut concurs.

În cazul medicilor cu delegație, deciziile de menținere pe funcție se prelungesc din șase în șase luni, dar în cursul anului viitor va fi organizat concurs și pentru aceste posturi. 

Motivul pentru care până acum nu s-a organizat concurs pentru toate posturile de medic șef de secție este acela că din comisiile de concurs trebuie să facă parte și profesori universitari, ori deplasarea acestora la Botoșani ține de programul acestora, care este unul aglomerat.  În unele cazuri, posturile sunt ocupate cu delegație încă de acum patru ani, de la comasare.

"Spitalul va face demersurile necesare pentru organizarea concursului, cel mai porbabil anul viitor", a precizat medicul Ștefan Bercea. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

File glorioase din istoria românilor, la Biblioteca Județeană

astăzi, 07:45
14

Anul 2018 se situează sub auspiciile celebrării centenarului existenţei poporului român într-un stat independent şi suveran şi este necesar să acordăm o atenţie deosebită momentel...

Simpozionul "Treptele Marii Uniri: 24 Ianuarie 1859 – Unirea Moldovei cu Ţara Românescă", la Dorohoi!

astăzi, 07:30
145

Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, începând cu ora 9.00, în municipiul Dorohoi se vor desfăşura manifestările dedicate împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Rom...

Un tată disperat își caută copilul. A mers să îl ia de la școală dar nu l-a mai găsit!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
5937

Părinții copilului în vârstă de 7 ani și jumătate au divorțat în anul 2013. Potrivit avocatului tatălui, instanța a stabilit custodie comună, cu un program de vizită, și d...