Porţi deschise toată vara la Modern Calor

Porţi deschise toată vara la Modern Calor
Programul Porți Deschise de la Modern Calor continuă toată vara. Având în vedere interesul public peste așteptări manifestat față de acesta, conducerea societății de termoficare a municipiului Botoșani a decis să continue campania de promovare a avantajelor pe care le au sistemele centralizate de încălzire în comparație cu cele individuale.

Doar în această săptămână aproape 200 de vizitatori au fost la CET (Centrala Electro Termică), unde au văzut atât instalațiile vechi, cât și o parte din tehnica de ultimă oră cu care va fi dotat noul CET, respectiv motoare care produc energie termică și electrică în cogenerare și cazane de apă fierbinte cu randament foarte mare. Un interes crescut pentru modul în care funcționează capacitățile de producție actuale ale Modern Calor, dar mai ales pentru cele în curs de montaj, l-au manifestat elevii de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Botoșani, dar și studenții de la Universitatea Ștefan Cel Mare din Suceava.

"Astfel de campanii facem pentru ca botoșănenii să vadă cu ochii lor că investim într-un sistem de termoficare modern și că renunțăm la ce e vechi și ineficient. Încrederea clienților, sau potențialilor clienți, o putem recâștiga doar dacă oamenii se conving singuri că într-adevar construim. Având în vedere evoluția anunțată a prețului gazelor pentru consumatorii casnici, suntem convinși că un astfel de sistem centralizat, cu randament foarte mare, reprezintă soluția de viitor pentru încălzirea locuințelor. Cheia este raportul preț-calitate, pe care noi vrem să-l facem imbatabil față de orice metodă individuală de încălzire", a declarat  directorul general al Modern Calor, Ion Diaconu.

Investiţia de la Modern Calor face parte dintr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 45 de milioane de euro, ce presupune construcţia unui CET nou.

Acestuia i se adaugă şi alte proiecte, care vizează continuarea modernizării reţelei de transport şi distribuţie, valoarea lor însumată ajungând la 57 de milioane de euro.

Comunicat Modern Calor

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

astăzi, 21:16
94

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
246

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
101

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...