Portariuc: "Îi recomand domnului Ţurcanu ca înainte de a face reproşuri în presă să se consulte cu partenerii de alianţă"

Portariuc: "Îi recomand domnului Ţurcanu ca înainte de a face reproşuri în presă să se consulte cu partenerii de alianţă"
Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, i-a reproşat preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, faptul că nu se consultă cu partenerii de alianţă înainte de a-şi exprima anumite reproşuri faţă de reprezentanţii PSD care ocupă anumite funcţii publice.

Intervenţia preşedintelui executiv are loc după ce Florin Ţurcanu a cerut public demisia inspectorului şcolar general, Mihaela Huncă.

"Pot înţelege că există anumite nemulţumiri, dar dacă eşti într-o alianţă e normal să te consulţi. Domnul Ţurcanu poate cere demisia cui vrea din PNL Botoşani, pentru că este preşedintele acelei organizaţii. Dar eu nu am cunoştinţă că domnul Ţurcanu ar fi devenit preşedintele PSD Botoşani, deci îi recomand să se abţină, iar înainte de a mai face reproşuri în presă să vină să se consulte cu partenerii de alianţă", a declarat Ovidiu Portariuc.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD a mai spus că şi el are unele nemulţumiri faţă de anumiţi reprezentanţi PNL din administraţia municipiului Botoşani, dar că dacă se va impune demiterea acestora va pune problema în discuţie în cadrul USL.

"Spălatul rufelor în public e un comportament pe care nu îl agreez sub nicio formă. Şi eu am nemulţumiri faţă de unii membri PNL, dar încerc să le lămuresc înainte de a-i acuza public pe cei în cauză. Astfel de lucruri trebuie discutate în interiorul USL. E o chestiune de principiu, de respect faţă de partenerii de alianţă, şi îi cer domnului Ţurcanu să ne trateze cu acelaşi respect pe care şi-l doreşte şi dânsul din partea noastră", a precizat preşedintele executiv al PSD Botoşani.

Biroul de presa PSD Botosani
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
78

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...