Portariuc pleacă la București să discute cu șefii partidului, după ce a fost scos de pe listele pentru parlamentare!

Portariuc pleacă la București să discute cu șefii partidului, după ce a fost scos de pe listele pentru parlamentare!
Modul în care au fost desemnați candidații social-democrați de pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie îl nemulțumește profund pe fostul primar Ovidiu Portariuc.

Acesta a fost prezent alături de colegii săi, luni, la ședința de Consiliu Local și spune că a avut  în ultimele ore discuții cu mai mulți social-democrați. 

Portariuc a precizat că se va deplasa și la București pentru a avea o discuție și cu conducerea centrală a partidului vizavi de ceea ce s-a întâmplat la nivelul organizației locale.

"În primul rând m-a nemulțumit procedura, modul cum s-a votat, dar până la urmă este o problemă internă a noastră pe care sper să o rezolvăm în cadrul partidului. Am avut duminică discuții cu numeroși colegi, inclusiv cu primari din județ, care m-au sunat. Urmează ca zilele următoare să iau o decizie. Nu pot deocamdată să spun nimic, aștept să mă consult cu colegii de partid, să avem o discuție, să vedem într-adevăr dacă toată lumea consideră că au fost respectate procedurile și această alegere a avut loc în mod corect, sigur mă voi supune acestei decizii. Am înțeles că s-a făcut o evaluare profesională a CV-urilor, așa mi s-a spus, practic această decizie a fost luată în cerc restrâns prin această evaluare. Cu siguranță voi avea o discuție și cu conducerea centrală a partidului. De altfel, am și avut câteva discuții în ultima perioadă și probabil în zilele următoare mă voi deplasa să am o discuție și cu cei din conducerea centrală", a spus Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...