Portariuc pleacă la București să discute cu șefii partidului, după ce a fost scos de pe listele pentru parlamentare!

Portariuc pleacă la București să discute cu șefii partidului, după ce a fost scos de pe listele pentru parlamentare!
Modul în care au fost desemnați candidații social-democrați de pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie îl nemulțumește profund pe fostul primar Ovidiu Portariuc.

Acesta a fost prezent alături de colegii săi, luni, la ședința de Consiliu Local și spune că a avut  în ultimele ore discuții cu mai mulți social-democrați. 

Portariuc a precizat că se va deplasa și la București pentru a avea o discuție și cu conducerea centrală a partidului vizavi de ceea ce s-a întâmplat la nivelul organizației locale.

"În primul rând m-a nemulțumit procedura, modul cum s-a votat, dar până la urmă este o problemă internă a noastră pe care sper să o rezolvăm în cadrul partidului. Am avut duminică discuții cu numeroși colegi, inclusiv cu primari din județ, care m-au sunat. Urmează ca zilele următoare să iau o decizie. Nu pot deocamdată să spun nimic, aștept să mă consult cu colegii de partid, să avem o discuție, să vedem într-adevăr dacă toată lumea consideră că au fost respectate procedurile și această alegere a avut loc în mod corect, sigur mă voi supune acestei decizii. Am înțeles că s-a făcut o evaluare profesională a CV-urilor, așa mi s-a spus, practic această decizie a fost luată în cerc restrâns prin această evaluare. Cu siguranță voi avea o discuție și cu conducerea centrală a partidului. De altfel, am și avut câteva discuții în ultima perioadă și probabil în zilele următoare mă voi deplasa să am o discuție și cu cei din conducerea centrală", a spus Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
115

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
383

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Accident grav la Stăuceni. O persoană a ajuns la spital! FOTO

astăzi, 04:07
3692

Grav accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intrarea în Stăuceni, soldat cu rănirea unui bărbat de 34 de ani. Evenimentul rutier s-a petrecut în condițiil...