Ponta: Nu e pace cu Basescu, e armistitiu!

Ponta: Nu e pace cu Basescu, e armistitiu!
Programul de guvernare al noului guvern a fost actualizat, dar este inspirat aproape integral din programul din 2012, a anuntat premierul Victor Ponta in deschiderea sedintei de Guvern. Premierul a mai spus ca nu exista o "pace" cu presedintele, ci doar un "armistitiu".

"Guvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru un program cuprinzând prioritatile pentru perioada urmatoare si noile obiective aparute in ultimele luni, document care nu reprezinta programul de guvernare din decembrie 2012, dar este inspirat aproape integral din acesta", a declarat premierul Victor Ponta potrivit realitatea.net.

"Am vazut un val de optimism ca e pace intre guvern si presedinte. Nu imi fac asemenea iluzii, nu va fi pace pana in decembrie. Aseara a fost doar un armistitiu impus de votul de marti si de realitatea regionala si europeana, ca e nevoie de o atmosfera stabila" a adaugat Ponta.

Guvernul a aprobat, miercuri seara, programul politic care actualizeaza programul de guvernare, au declarat surse oficiale, documentul fiind transmis Parlamentului joi dimineata.

Premierul Victor Ponta a declarat, in prima sedinta a noului Cabinet, ca pogramul pe care Guvernul il va transmite Parlamentului este in proportie de 98-99% programul pe care Parlamentul deja l-a aprobat, fiind insa bine sa fie actualizat la zi dupa schimbarile de compozitie politica din Executiv.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
26

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
181

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...