Politistii vor sa stie cum li se calculeaza salariul: Bombardati cu mailuri Guvernul si Ministerul de Interne!

Politistii vor sa stie cum li se calculeaza salariul: Bombardati cu mailuri Guvernul si Ministerul de Interne!
Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" (SPR) a lansat pe Internet o campanie prin care cere transparentizarea procedurilor de calcul a salariilor politistilor si modificarea fluturasului de salariu, astfel incat fiecare sa stie cat si de ce primeste.

"La momentul actual, cine vrea sa vada care sunt componentele din care i s-a format salariul, ce sporuri primeste, se simte ca ultimul tampit. Fluturasul arata prea putin, iar ordinele cu procedura de salarizare sunt secretizate.

Pana in 2010, ordinele astea erau nesecrete", se arata in comunicatul postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor "Diamantul", care indeamna la mobilizare generala.

In comunicat se mai arata ca, la ora actuala, "sindicatele sunt dominate de pensionari, de lideri cu dosare penale, de lideri preocupati sa-si numere salariile cu multe zerouri pe care le primesc de la sindicate", motiv pentru care se face apel la politistii care sunt simpli membri de sindicat, arata ziare.com.

"Nu va cerem mult. Vrem doar sa ne ajutati sa bombardam cu mailuri, Guvernul, Ministerul, unitatile care va platesc salariile. Noi va vom da modele. Cine s-a saturat sa bata pasul pe loc?", se arata in comunicatul citat.

Pe pagina indicata sunt prezentate si doua modele de e-mail care pot fi trimise la Guvern si la Ministerul de Interne pe adresele petitii@mai.gov.ro, sg@mai.gov.ro, petitii@politiaromana.ro, astfel incat aceasta campanie sa isi atinga scopul.

"Pe noi va rugam sa ne puneti in cc (petitii.sprdiamantul@yahoo.com) ca sa tinem numaratoarea", se mai arata in comunicatul Sindicatului Politistilor "Diamantul", condus de Emil Pascut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
269

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
92

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
286

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...