Politistii botosaneni, alaturi de copii pe 1 Iunie!

Politistii botosaneni, alaturi de copii pe 1 Iunie!

Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani

Ziua Internationala a Copilului a constituit pentru politistii botosaneni un nou prilej de a fi alaturi de copii, activitatile recreative fiind imbinate cu cele educative.

Activitatile organizate de catre politistii botosaneni au debutat sambata, zi de week-end, cu un concurs de pescuit sportiv - Pestisorul de aur, desfasurat la un iaz din apropierea municipiului, la care au participat 22 de elevi ai scolilor generale din judet, informeaza Biroul de Presa al IPJ Botosani, prin purtatorul sau de cuvant, comisar Manuela Ieremie.

Primii trei clasati au fost recompensati cu diplome si premii constand in unelte de pescuit, care au fost oferite cu sprijinul asociatiei profesionale a politistilor botosaneni - Clubul Sportiv Dinamo Botosani.

Astazi, incepand cu ora 11.30, in Poligonul ACR Botosani a fost organizat un cocurs de biciclete - Cel mai bun biciclist, la care au participat 20 de elevi, din clasele V-VIII ale scolilor generale din municipiul Botosani.

Concursul s-a desfasurat separat pe grupe de fete si baieti, fiindu-le testata atat indemanarea, cat si viteza de parcurgere a unui traseu cu obstacole.

Primii trei clasati la ambele categorii de participanti au fost deasemenea recompensati cu diplome si premii, constand in articole sportive, oferite cu sprijinul asociatiilor profesionale ale politistilor botosaneni - Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual Civil din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani si Organizatia Teritoriala Botosani a Corpului National al Politistilor.

Impreuna cu ONG Sarepta din municipiul Dorohoi, politistii dorohoieni au organizat astazi un colocviu si un concurs avand ca tema Drepturile copilului, la care au participat copii ai unitatilor scolare din municipiul Dorohoi.

Pe langa premiile oferite de ONG, castigatorii concursului au participat alaturi de politisti la o actiune pe linie de politie rutiera cu autoturismele din dotarea politiei.

Tot in cursul zilei de astazi, ofiterii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au fost in randul copiilor din cadrul a doua centre de plasament din municipiul Botosani impreuna cu care au desfasurat activitati educative in vederea prevenirii disparitiilor de minori.

Toti cei peste 100 de copii institutionalizati au primit dulciuri oferite cu sprijinul asociatiei profesionale a politistilor botosaneni - Clubul Sportiv Dinamo Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
304

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
345

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
470

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...