Politistii au stabilit identitatea barbatului gasit mort pe un imas din Rosiori!

Barbatul gasit ieri la amiaza decedat pe un imas din localitatea Rosiori se numeste A. Dorin, avea varsta de 50 de ani si locuia in Botosani, au concluzionat politistii botosaneni.

Un cioban a anuntat prin 112 ca pe imasul localitatii Rosiori, comuna Rachiti, judetul Botosani, in apropierea iazului Stauceni, a fost gasit cadavrul unei persoane necunoscute.

"Cu ocazia cercetarilor efectuate la fata locului si a examinarii externe a cadavrului, au fost puse in evidenta doua echimoze la nivelul buzei inferioare si a ochiului stang. Asupra persoanei decedate nu au fost gasite documente de identitate, primele cercetari efectuate satbilind ca aceasta nu domiciliaza pe raza comunei Rachiti", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Investigatiile ulterioare efectuate de catre politisti au condus la stabilirea identitatii cadavrului, respectiv A. Dorin, de 50 ani, din municipiul Botosani, care lucra ca zilier la o familie din comuna Unteni, de unde a plecat din data de 14.03.2009, spre comuna Roma, unde locuia fara forme legale, se arata in comunicatul IPJ.

In vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, s-a dispus efectuarea necropsiei, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de concluziile medico-legale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
30

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
106

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
205

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...