Poliţiştii au luat cu asalt Darabanii: 100 de sancţiuni, amenzi de peste 58.000 de lei!

Poliţiştii au luat cu asalt Darabanii: 100 de sancţiuni, amenzi de peste 58.000 de lei!
În numai două zile, aproape 100 de sancţiuni contravenţionale au fost acordate la Darabani, cu amenzi însumând peste 58.000 de lei! Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea normelor de comerţ şi a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost de asemenea confiscată în numerar suma de 2.163 de lei, precum şi diferite mărfuri pentru care agenţii economici nu deţineau documente legale, în valoare de peste 530 de lei.

În zilele de 18 şi 19 august, pe raza oraşului Darabani şi a comunelor arondate s-au desfăşurat acţiuni pe linia combaterii faptelor antisociale şi creşterii gradului de siguranţă publică.

Poliţiştii din zonele de competenţă au acţionat cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi a poliţiştilor de ordine publică din cadrul I.P.J. Botoşani.
 
Poliţiştii au legitimat peste 170 de persoane şi au controlat în trafic 66 de vehicule. Au fost verificate, la domicilii, 13 persoane cu privire la care existau dispuse măsuri preventive (control judiciar).

Au fost, de asemenea, efectuate controale la 54 de agenţi economici.

Cu prilejul acţiunilor au fost dispuse 96 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi  însumând 58.275 de lei. Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea normelor de comerţ (45) şi a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice (26).

A fost de asemenea confiscată în numerar suma de 2.163 de lei, precum şi diferite mărfuri pentru care agenţii economici nu deţineau documente legale, în valoare de peste 530 de lei.

Acţiunile poliţiştilor s-au desfăşurat suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente. La acestea au participat şi lucrători din cadrul IJJ Botoşani şi D.S.V. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
191

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
37

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
297

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...