Politisti injurati si batjocoriti de vitezomanii de noapte!

Politisti injurati si batjocoriti de vitezomanii de noapte!
Tupeul vitezomanilor nu are limite! Dupa ce a provocat un accident rutier, a distrus un gard, scuarul dintre cele doua sensuri de mers de pe Calea Nationala si a avariat serios masina in care se afla, un tanar de doar 20 de ani a iscat si un scandal in plina strada atunci cand a fost luat la intrebari de politisti!

Accidentul a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, in apropiere de Directia de Taxe si Impozite Locale. Politistii ajunsi la fata locului pentru investigatii au fost nevoiti sa faca fata injuraturilor venite din partea soferului vinovat. Mai mult, oamenii legii au fost si batjocoriti de prietenii soferului, care au venit sa il sustina.

Alexandru V. conducea un Opel pe Calea Nationala, dinspre Casa Cartii catre Bazar. La intersectia cu strada Marchian, din cauza vitezei excesive, tanarul de 20 de ani nu a mai putut controla masina, a trecut prin gardul de pe scuarul ce desparte cele doua sensuri de drum, dupa care a ajuns in statia de maxi-taxi de pe sens opus, la aproape 20 de metri de locul in care a pierdut controlul masinii.

Scandalul in plina strada a izbucnit insa cand la fata locului au ajuns si pretenii soferului. Politistii i-au identificat pe toti scandalagiii, acestia urmand sa fie sanctionati. Soferul vinovat de producerea accidentului a ramas fara permis si va suporta cheltuielile de refacere a gardului distrus.

"Refuzul de legitimare, amenintari sau instigarea la violente constituie contraventie, iar scandalagiii au fost amendati conform Legii 61", a declarat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1013

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
297

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...