Polițist de frontieră din Botoșani, împușcat în timpul unei patrulări!

Polițist de frontieră din Botoșani, împușcat în timpul unei patrulări!
Un angajat al Poliției de Frontieră Botoşani, care lucrează la Sectorul Poliției de Frontieră Darabani, a fost împușcat, luni dimineață, în picior. Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Polițisul de frontieră, alături de un coleg, efectua o misiune de patrulare când a avut loc incidentul. Arma pe care o purta unul dintre cei doi polițiști de frontieră s-a descărcat accidental, nimerindu-l în gamba stânga pe celălalt polițist.

Bărbatul a primit îngrijiri la fața locului chiar de la colegul care l-a rănit accidental, iar ulterior a fost preluat de o Ambulanță și transportat la Spitalul din Dorohoi pentru îngrijiri. Starea angajatului Poliției de Frontieră este stabilă, viața nefiindu-i pusă în pericol.

"Conducerea ITPF Iași a declanșat anchetă internă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul, la finalul anchetei fiind dispuse măsurile legale. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani", a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
16

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
206

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
122

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...