Politia ancheteaza decesul femeii din Cristinesti!

Politia ancheteaza decesul femeii din Cristinesti!
Femeia din Cristinesti, in varsta de 28 de ani, care a decedat in Maternitatea din Botosani, se afla in a patra luna de sarcina.

D.I. a murit pe masa de operatii, medicii precizand ca femeia prezenta initial simptomele unui avort spontan.

Tanara a ajuns la spitalul din Dorohoi cu o hemoragie masiva si a murit cateva ore mai tarziu, in sala de operatii de la Maternitatea Botosani.

Primele probleme au aparut inca de sambata, cand i s-a rupt punga cu lichid amiotic.

De la Dorohoi, pacienta a fost trimisa ieri la Botosani in soc toxicoseptic, ceea ce inseamna ca starea femeii era foarte grava, fapt dovedit si de analizele efectuate in regim de urgenta la Botosani, inainte de operatie.

"Analizele aratau ca nimic nu mai functioneaza normal in organismul ei. Avea insuficienta hepatica, insuficienta renala, insuficienta respiratorie pulmonara, insuficienta cardiaca", a declarat Ladislau Szente, managerul Maternitatii Botosani.

Cazul a intrat si in atentia politiei, care a dispus efectuarea unei necropsii, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
38

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
187

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
319

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...