PNL Botoșani a depus lista pentru parlamentare. Ce target și-au propus liberalii! FOTO

PNL Botoșani a depus lista pentru parlamentare. Ce target și-au propus liberalii! FOTO
Și liberalii botoșăneni au bifat, miercuri, o etapă importantă din cadrul alegerilor parlamentare. Au depus la Biroul Electoral Județean lista cu candidații pentru cele două camere ale Parlamentului.

Candidații pentru un mandat de deputat sau senator, în frunte cu președintele organizației județene a PNL Botoșani, Cătălin Flutur, au mers la BEJ în jurul orei 13.00. 

Opt liberali sunt pe lista pentru camera Deputaților și cinci pentru Senat. 

"Din momentul de față noi suntem oficial în campania electorală, chiar dacă campania începe mai târziu, colegii mei își vor primi fiecare atribuțiuni în această campanie, echipa de campanie este cea care îi va îndruma și ajuta pe candidați. Avem o echipă cu foarte multă experiență, salut faptul că s-a revenit la votul pe listă și atunci orice posibilitate de vacantare a unui post de parlamentar oricând își poate găsi un înlocuitor de pe listă pentru că am avut foarte multe spețe cu vacantări în multe circumscripții din țară și nu s-au mai făcut alegeri. Pornim la drum cu gândul de a scoate targetul pe care ni l-am propus, trei deputați și un senator și de ce nu poate chiar mai mult, eforturile noastre vor dovedi dacă putem mai mult. Am încredere în această echipă, nu numai în cei care candidează ci și în toți cei care stau în spatele lor", a declarat Cătălin Flutur, liderul PNL Botoșani.

Candidații PNL Botoșani pentru Parlament:

Camera Deputaților:
Cristian Achiței
Cristian Roman
Verginel Gireadă
Mariana Saucă
Gabriel Alecsandru
Eduardt Cozminschi
Maricel Maxim
Radu Lebădă

Senat:
Costel Șoptică 
Viorel Grigoraș
Cătălina Lupașcu
Cătălin Rotundu
Sorin Cornilă

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
176

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
66

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...

Invitație de weekend: Cele mai vesele bocitoare și un spectacol despre lumea de ieri și de azi, la Teatrul Eminescu!

astăzi, 19:14
75

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani invită botoșănenii sâmbătă, 24 martie, ora 18.00, să vizioneze un spectacol care a obținut 4 premii la Festivalul Internaționa...