Ploi si ninsori in partea a doua a saptamanii

Ploi si ninsori in partea a doua a saptamanii
Astazi, vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii sub forma de ploaie.

Poleiul va da batai de cap soferilor pe drumurile din vestul, sudul si centrul tarii! Maximele termice prognozate se vor incadra, in general, intre -2 si 8 grade Celsius, iar minimele intre -5 si 4 grade C.

Maine, vom avea vreme calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. In regiunile vestice, nordice si centrale, cerul va fi mai mult noros si local va ploua. In restul teritoriului, se anunta timp mohorat, iar la munte - precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Termometrul va indica cel mult 10 grade C si nu va cobori sub -5 grade C. Sfarsitul de saptamana va scadea patru-sase grade din maximele termice ale inceputului de saptamana.

Ziua de vineri aduce ninsoare in toata jumatatea de nord a tarii; in timpul noptii, va ninge si in est, sud si centru, anunta specialistii ANM.

Vantul va prezenta unele intensifica ri in est, sud-est si la munte, maximele se vor incadra intre -4 si 6 grade C, iar minimele intre -10 si -2 grade C.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
80

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
120

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...