Plimbari nocturne cu biciclete... furate!

Plimbari nocturne cu biciclete... furate!
Minorii botoşăneni au activitate intensă pe timpul nopţii. Din păcate pentru ei, poliţiştii botoşăneni le-au stricat planurile!

 În noaptea de 26 spre 27 aprilie, în jurul orei 02.40, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani i-a depistat pe stradă, la intersecţia străzii M. Kogălniceanu cu Bulevardul M. Eminescu, pe minorii A. C. şi A. V.-A., ambii în vârstă de 15 ani, din municipiul Botoşani, care aveau asupra lor două biciclete marca First Bike şi TNT.

"Întrucât minorii nu au putut justifica prezenţa pe stradă la acea oră şi nici provenienţa bicicletelor, în cauză au fost efectuate cercetări, constatându-se că nu cu mult timp înainte, prin forţarea lacătului uşii de acces, cei doi minori au pătruns într-un garaj situat pe strada Transilvaniei din municipiul Botoşani, aparţinând părţii vătămate S. Mariana, de unde au sustras cele două biciclete, în valoare totală de 500 lei", a menţionat comisar Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al IPJ Botosani.

Bunurile sustrase au fost recuperate de către poliţişti şi restituite părţii vătămate înainte ca aceasta să constate paguba.

Faţă de cei doi suspecţi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
253

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
45

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
372

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...