Planuri mari in randurile noii conduceri a organizatiei PNL Botosani!

Planuri mari in randurile noii conduceri a organizatiei PNL Botosani!

 Relu Tarzioru  

Florin Turcanu, lider oficial al PNL de cateva zile, a organizat astazi o conferinta de presa la care au mai fost prezenti Relu Tarzioru, Gheorghe Ciubotaru, Nicolae Rebenciuc, marele absent fiind Liviu Campanu.

Relu Tarzioru s-a grabit sa anunte ca va intra in cursa pentru obtinerea functiei de secretar coordonator al PNL, post ocupat pana acum de Florin Turcanu.

"Pun la dispozitie priceperea mea, pentru ca astfel sa crestem Partidul National Liberal. Ne pare rau ca nu este si Liviu Campanu alaturi aici, dar oricum noi suntem in continuare o echipa. Continuam sa lucram, ne vindem marfa ca atare, chiar daca suntem in vreme de criza si in opozitie", a declarat Relu Tarzioru.

Si cum exemplul personal este cea mai buna politica, Tarzioru, care ocupa in acelasi timp si functia de primar al orasului Saveni, a anuntat ca este gata sa directioneze sume de bani catre PNL, bineinteles, in calitate de om de afaceri!

"Personal voi directiona sume de bani catre PNL, intrucat sunt om de afaceri. Vor veni oameni grei in partid, pentru ca ne-au spus ca acum gasesc o conducere corecta. Suntem o organizatie totala. Liberalii sunt si oameni de afaceri si suntem dispusi sa investim in campania electorala care se apropie", a declarat Relu Tarzioru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
12

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
83

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
12

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...