Plangere penala impotriva candidatilor PD-L! - completare

Plangere penala impotriva candidatilor PD-L! - completare

 Liviu Campanu  

Liviu Campanu, presedinte al PNL filiala Botosani, a anuntat astazi, in conferinta de presa a partidului, ca PNL va depune o plangere penala impotriva membrilor PD-L.

Din cele relatate de Liviu Campanu, candidatii PD-L la alegerile parlamentare ar aparea pe banere electorale nu in calitate de candidati, ci de senatori sau deputati (desi acestia au, deocamdata, doar statut de candidat la un loc in Senat sau in Camera Deputatilor).

"Este vorba de uzurpare de calitati oficiale, intrucat pe banerele respective scrie ca acesti candidati sunt deja deputati sau senatori. Suntem cu 10 zile inainte inceperea campaniei electorale, dar aparitia acestor inscrisuri justifica demersul nostru", a declarat astazi Liviu Campanu.


 Liviu Campanu a lansat atacuri dure si la adresa primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, dupa ce acesta a spus, la sfarsitul saptamanii trecute, ca prefectul arata slugarnicie fata de familia Contac. Catalin Flutur facea referire atunci la faptul ca Gheorghe Sorescu i-a sustinut pe Liviu Contac si pe Constantin Contac in demersul lor de a contesta majorarea taxei de salubritate.

"Am fost de partea PSD-ului atunci cand s-a contestat majorarea taxei, si pe buna dreptate! Solutia nu este de a majora tarifele, ci de a eficientiza activitatea unor institutii cum sunt Termica si societatea de salubritate. Termica este, in acest moment, o gaura neagra. Nu e normal ca oamenii sa plateasca suplimentar pentru servicii tot mai proaste", a precizat Campanu.

Mai mult, Campanu a spus ca promisiunile lui Flutur din campanie, referitor la fondurile europene, nu au fost indeplinite. "De fapt, acum inteleg. S-au alocat la Botosani bani europeni, dar din banii botosanenilor, pentru ca si botosanenii sunt cetateni europeni", a conchis liberalul.

In replica, Florin Ghiorghita a declarat ca "Liviu Campanu nu are decat sa bage PD-L-ul la puscarie! Dar, pana atunci, nu ar fi rau ca Liviu Campanu sa isi mai caute ceva de treaba. Sa il dea afara pe Oprisanu, sau pe Turcanu, inca o data. Acuzatiile cu privire la fondurile europene sunt de doi lei, pe care doar el le intelege. Fondurile se strang din taxe si impozite, asa cum va trebui si el sa plateasca pentru casa de la Alfa Land, pentru ca nu e tot ca la Darabani, aici trebuie sa platesti niste taxe", a declarat Florin Ghiorghita.

Ghiorghita spune ca in ultima perioada s-au adus la Botosani multe fonduri nerambursabile. "Campanu a facut trafic de influenta in aceasta perioada, pentru scolile unde sunt primari PNL, pentru a i se intoarce onorurile", a incheiat viceprimarul pedelist.  


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
12

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
30

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...