Piturca, dupa rusinea din Austria: NU plec!

Piturca, dupa rusinea din Austria: NU plec!

 VICTOR PITURCA  Hot News

Piturca a ingropat nationala la Klagenfurt!

Antrenorul echipei nationale Victor Piturca a declarat ca nu va pleca de la echipa nationala, in pofida infrangerii din Austria si a prestatiei slabe a tricolorilor in campania de calificare. "Nu plec. Deocamdata! In perioada urmatoare, vom analiza situatia si vom vedea daca mai avem sanse de calificare".

"Nu s-a intamplat nimic deosebit, am pierdut jocul. Am avut meciul la discretie, dar cand facem greseli de o asemenea maniera, e normal sa pierdem. Trebuia sa vina si acest recul. Eu am atras atentia dupa EURO 2008 ca vom avea probleme. O analiza mai profunda vom face in perioada urmatoare, nu astazi. E prea devreme. Vom vedea in perioada urmatoare daca mai avem sperante de calificare. Acum e prea devreme... Sunt amarat, sunt suparat, dar asta e viata", a declarat Victor Piturca dupa infrangerea din Austria (Pro TV).

"Mircea Sandu il va demite pe Piturca, sunt convins. Eu va spun in continuare ca Piti e un antrenor bun, dar in viata oricui poate aparea si un moment prost! Daca Hagi va fi desemnat inlocuitor, eu il sustin. Hagi merita o noua sansa, desi nu cred ca opozitia din FRF va accepta desemnarea lui!", spune seful LPF Dumitru Dragomir.

"Un adversar asa de prost eu nu am mai intalnit in istoria echipei nationale. De la acel 1-7 in Elvetia, eu cred ca nu am mai patit asa ceva. Dar atunci a fost un accident, acum e lipsa de valoare. ne-au batut niste ecologisti din Austria, te umfla rasul numai cand te uitai la ei ce se chinuiau sa preia o minge. Eu mi-am spus de mult timp parerea despre Piturca. Asta e valoarea lui..." - Cornel Dinu (GspTV)

HotNews

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1234

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
337

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
319

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...