PITI FARA FRICA: Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta!

PITI FARA FRICA: Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta!

VICTOR PITURCA: Nu imi dau demisia, pentru ca nu sunt la cheremul nimanui!

Tupeu nemasurat! Victor Piturca a scapat din mana fraiele nationalei, dar nu si-a pierdut niciun pic din atitudinea ranchiunoasa si aroganta.

Echipa Romaniei se scufunda in mediocritate, dar Piti e preocupat sa-si caute scuze si sa le plateasca polite celor care-l contesta.

El a gasit imediat vinovatii pentru rusinea nationalei: presa, suporterii manevrati si, la intoarcerea in tara, antrenorii si conducatorii din Liga I.

"Mai avem sanse matematice de calificare! Nu imi dau demisia, pentru ca nu sunt la cheremul nimanui! Toata mass-media si suporterii, care au interese, nu s-au comportat normal fata de un antrenor care a obtinut o calificare la un turneu final dupa opt ani. Cei care ma ataca sunt mai rai ca niste animale. Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta! Eu am jucat patru-cinci finale la cel mai inalt nivel, am calificat echipe ale Romaniei de trei ori si nu merit un asemenea tratament", a atacat Piturca miercuri seara.

Atitudinea sfidatoare a antrenorului a continuat pe parcursul zilei de ieri, cand Piti s-a luat de toata lumea: Stiam dinaintea meciului ca nu vom castiga cu Austria! Max Nicu nu m-a impresionat cu nimic la antrenamente...".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
118

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
76

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
75

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...