Piratii auto fac legea in Botosani!

Piratii auto fac legea in Botosani!

 Vasile Doroftei  

Transportatorii botosaneni se plang de faptul ca piratii auto le fac viata tot mai grea. Legislatia proasta, pe de o parte, dar si rolul pasiv la organelor de ordine permit ca fenomenul sa ia amploare de la o zi la alta.

Seful uneia dintre societatile de transport botosanene, Vasile Doroftei, apreciaza ca la Botosani se practica din ce in ce mai mult pirateria.

Ne afecteaza din toate punctele de vedere. Pirateria isi face simtita prezenta pe Vorona, Tudora, Oraseni, lucru care ne afecteaza foarte mult. Pe Suceava nici nu mai discutam, sunt foarte multi pirati, a declarat Vasile Doroftei.

Doroftei mai spune ca Autoritatea Romana Rutiera nici macar nu ii ia la intrebari pe pirati. Nu ar fi de competenta institutiei! Politia, la fel.

Ce incredere poti avea in autoritati, daca nu te ajuta? Noi incercam sa facem un transport civilizat, sa transportam calatorii in conditii bune. Am incercat sa luam noi masuri. Pe traseele noastre locale avem curse aproape din ora in ora si nu ar trebui sa ne afecteze. Altceva ce am putea noi sa le mai facem? Am incercat, le mai luam calatorii, ii dadeam jos, dar nu am rezolvat mare lucru. Ca sa ne luam la bataie nu e frumos din partea firmei si atunci organele isi fac datoria si ne pedepsesc. Ii mai amendeaza cateodata si Politia, dar se duc la Tribunal si se rezolva, a mai adaugat Vasile Doroftei, patronul SC Lorion SRL Botosani.

Doroftei spune ca, din cauza piratilor, pierde peste 200 calatori pe zi pe toate traseele, iar pagubele financiare se ridica la cel putin 100.000 lei pe luna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
18

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
31

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
31

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...