PF-urile si AF-urile devin Intreprinderi! Peste 50 de mici afaceristi botosaneni au renuntat la afacere!

PF-urile si AF-urile devin Intreprinderi! Peste 50 de mici afaceristi botosaneni au renuntat la afacere!

 OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI BOTOSANI  

Micii afaceristi botosaneni iau cu asalt Oficiul pentru Registrul Comertului, pentru a se pune in acord cum prevederile Ordonantei de Urgenta 44/2008.

Este vorba despre Ordonanta care abroga legea 300, cea care reglementa inregistrarea Asociatiilor Familiale (AF) si a Persoanelor Fizice (PF).

Noile reglementari vizeaza transformarea vechilor structuri in Intreprinderi Familiale si Intreprinderi Individuale. Din vechile AF-uri si PF-uri, amatorii pot constitui afaceri tip Persoane Fizice Autorizate.

Termenul final de preschimbare este 25 aprilie. De la inceputul acestui an, la nivelul judetului Botosani s-au reorganizat 120 de Persoane Fizice Autorizate, 188 de Intreprinderi individuale, precum si 17 Intreprinderi Familiale.

S-au facut totodata mentiuni pentru 734 Persoane Fizice Autorizate, 295 pentru Intreprinderi Familiale, 390 pentru Intreprinderi Individuale.

50 de botosaneni au renuntat la afacerile derulate pana acum, vechile AF-uri si Pf-uri inregistrate pe numele lor fiind radiate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
4

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
95

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
101

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...