Petrece duminica în familie la Uvertura Mall

Petrece duminica în familie la Uvertura Mall
Dacă și pentru tine week-end-ul înseamnă relaxare, familie, distracție, voie bună, timp petrecut alături de cei dragi, atunci nu rata evenimentele din week-end-ul acesta de la Uvertura Mall.

Sâmbătă am pregătit pentru toți copiii un Atelier de Creație organizat de Club Modas, la etajul 3, începând cu orele 14:00.

Fiindcă luna mai este denumită popular și "Florar", copiii îndrumați de coordonatorii și moderatorii Clubului Modas Studio, vor crea o lume a florilor, cu și din hârtie, aducând un suflu nou de prospețime și culoare.

Duminica începe cu cei mici, care sunt invitați să petreacă alături de Mickey și Minnie 2 ore pline de distracție, de muzică antrenantă, de dansuri ritmice și alte activități pe care le veți descoperi împreună între orele 11:00 și 13:00, la etajul 4.

Pentru cei care se mândresc cu un arbore genealogic impresionant am pregătit un eveniment inedit – "Generații peste Generații la Mall". Cei care se prezintă în intervalul orar 12:00-13:00 și fac dovada gradului de rudenie pe o singură linie (maternă sau paternă) și se vor departaja ca fiind familia cea mai numeroasă, vor primi din partea Uvertura Mall câte o pizza de nume.

De la ora 16:00 dăm startul unui concurs destinat familiilor – "Duminica în familie", un concurs ce își propune să implice 3 membri din fiecare familie în probe haioase, menite să aducă zâmbetul pe buzele tuturor, dar în același timp sunt probe care pun la încercare abilitățile, îndemânarea și cultura generală a participanților. La finalul concursului, eforturile primelor 3 familii vor fi răsplătite cu 3 premii în valoare totală de 800 lei.

Uvertura Mall- Ne vedem în centru!

(comunicat de presă)




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
11

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
51

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
82

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...