Peste 400 de locuri de munca oferite la Bursa organizata de AJOFM Botosani!

Peste 400 de locuri de munca oferite la Bursa organizata de AJOFM Botosani!
La Bursa generala a locurilor de munca, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani in data de 24 aprilie 2009, au fost anuntate peste 416 locuri de munca vacante.


In data de 24 aprilie 2009 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani organizeaza Bursa generala a locurilor de munca, actiune care se va desfasura simultan in toata tara. In municipiul Botosani, Bursa generala a locurilor de munca va avea loc incepand cu ora 09.00, la viitorul sediu al A.J.O.F.M. Botosani din str. Colonel Tomoroveanu nr. 2 (fostul Camin de nefamilisti).

"Cu toate ca traversam o acuta criza de locuri de munca, in vederea organizarii in conditii optime a bursei si in vederea oferirii catre beneficiari a cat mai multor locuri de munca, salariatii A.J.O.F.M. Botosani s-au deplasat in teren si au reusit sa contacteze, pana la aceasta data, 312 agenti economici atat din mediul urban cat si din mediul rural, care pun la dispozitia persoanelor interesate 416 locuri de munca vacante cu care se vor prezenta la bursa. Din numarul total de locuri de munca vacante, 394 sunt pentru persoane cu studii medii, iar 22 sunt adresate celor cu studii superioare", a precizat Iulia Cocris, director executiv AJOFM Botosani.

Cele 22 de locuri de munca adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru urmatoarele posturi: inginer constructii civile si industriale, inginer constructii instalatii, inginer electromecanic, inginer proiectant constructii, asistent manager, arhitect cladiri, redactor si secretar redactie.

"Principalele ocupatii oferite persoanelor fara studii superioare sunt in domeniul constructiilor, industriei alimentare, tabacirea si finisarea pieilor, fabricarea articolelor de imbracaminte, fabricarea de masini si utilaje, fabricarea de mobila, comert, domeniul hotelier, restaurant, transporturi, intermedieri financiare, administratie publica, sanatate, servicii", a mentionat Iulia Cocris, director executiv AJOFM.

Principalele meserii in care se cauta forta de munca sunt: fierar betonist, dulgher, zidar pietrar, mozaicar, tamplar universal, electrician, pavator, zugrav, sudor, tehnician veterinar, agricultor, mecanic agricol, contabil, ospatar, bucatar, macelar, brutar, transator, operator confectioner, lucrator comercial, gestionar, mecanic auto, bobinator aparataj electric, barman, vanzator, sofer, laborant, agent de paza, operator dispecer, asistent medical generalist, lenjer, sora medicala, ingrijitor cladiri, inspector resurse umane, asistent personal, cosmetician, manichiurist, coafor, frizer.

Si la aceasta bursa vor fi organizate standuri speciale pentru informare si consiliere profesionala a persoanelor fara loc de munca, aflate in dificultate si confruntate cu riscul excluderii profesionale, toti participantii la bursa avand sanse egale de a-si gasi un loc de munca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
122

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
86

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
80

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...