Peste 400 de botoșăneni au vizitat noul CET

Peste 400 de botoșăneni au vizitat noul CET
În cadrul Porților Deschise, peste 400 de persoane au venit să viziteze CET-ul, aflat în plin proces de transformare.     

Lucrările care se desfășoară pentru punerea în funcţiune a noilor motoare de cogenerare, dar și evenimentele speciale    pregatite de către societatea de termoficare pentru această perioadă au trezit interesul musafirilor.
    
Au trecut peste "porțile deschise" de la Modern Calor vizitatori de toate vârstele. Cu părinţi, cu profesori sau directori,     au venit copii de grădiniţă, elevi din ciclul primar, elevi din gimnaziu, dar şi de liceu. În afară de vizitatorii din primele zile, s-au arătat dornici să afle despre schimbările petrecute aici şi elevi de la Seminarul Teologic, Liceul Gheorghe  Asachi, copii de la Şcoala nr. 7 și Grupul Școlar Dimitrie Negreanu.
  
Au aflat despre concursurile lansate de Modern Calor, dar și despre premiile consistente puse la bătaie şi elevi ai     Liceului de Arte Ștefan Luchian, Liceului Sanitar Grigore Antipa, Colegiului Național Mihai Eminescu și copii de la     Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională (CITO).

Și aceștia au vizitat sala cazanelor în care, folosindu-se ideile     participanţilor la concurs, se va amenaja un PUB  pentru  botoşănenii  de toate vârstele.
    
Brumă Mircia, profesorul care i-a însoțit pe elevii de la Seminarul Teologic, a declarat: "Dat fiind profilul  băieților, acela de telogie pastorală, erau destul de sceptici înainte de a veni aici deoarece domeniul lor   de activitate nu prea are legatură cu tehnica sau cu termoficarea. Însă după cele văzute, observ că sunt  încântați, iar fotografiile și concursurile în mod special le-au starnit interesul".
    
Și cei care au ieșit de pe băncile școlilor au acceptat invitațiile făcute de Modern Calor. Președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari nr. 4, nr. 30, nr. 14, nr. 43, nr. 16 și nr.39 s-au arătat interesați în acest sens, în special de tehnologia şi avantajele aduse de noua centrală de energie termică şi electrică.
 
Toți doritorii sunt invitați să pășească pe porțile Modern Calor și să participe la concursuri.

Pentru o mai bună organizare a vizitelor, astfel încât musafirii să fie însoțiți de specialiști și să primească toate informațiile necesare,  aceștia sunt rugați să intre în incinta operatorului la ore fixe, după următorul program:                      
Luni-vineri: 10, 12, 14, 16;
Sâmbătă – duminică: 10, 11, 12, 13.    

Comunicat Modern Calor 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

astăzi, 21:16
98

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
246

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
102

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...