Peste 400 de botoșăneni au vizitat noul CET

Peste 400 de botoșăneni au vizitat noul CET
În cadrul Porților Deschise, peste 400 de persoane au venit să viziteze CET-ul, aflat în plin proces de transformare.     

Lucrările care se desfășoară pentru punerea în funcţiune a noilor motoare de cogenerare, dar și evenimentele speciale    pregatite de către societatea de termoficare pentru această perioadă au trezit interesul musafirilor.
    
Au trecut peste "porțile deschise" de la Modern Calor vizitatori de toate vârstele. Cu părinţi, cu profesori sau directori,     au venit copii de grădiniţă, elevi din ciclul primar, elevi din gimnaziu, dar şi de liceu. În afară de vizitatorii din primele zile, s-au arătat dornici să afle despre schimbările petrecute aici şi elevi de la Seminarul Teologic, Liceul Gheorghe  Asachi, copii de la Şcoala nr. 7 și Grupul Școlar Dimitrie Negreanu.
  
Au aflat despre concursurile lansate de Modern Calor, dar și despre premiile consistente puse la bătaie şi elevi ai     Liceului de Arte Ștefan Luchian, Liceului Sanitar Grigore Antipa, Colegiului Național Mihai Eminescu și copii de la     Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională (CITO).

Și aceștia au vizitat sala cazanelor în care, folosindu-se ideile     participanţilor la concurs, se va amenaja un PUB  pentru  botoşănenii  de toate vârstele.
    
Brumă Mircia, profesorul care i-a însoțit pe elevii de la Seminarul Teologic, a declarat: "Dat fiind profilul  băieților, acela de telogie pastorală, erau destul de sceptici înainte de a veni aici deoarece domeniul lor   de activitate nu prea are legatură cu tehnica sau cu termoficarea. Însă după cele văzute, observ că sunt  încântați, iar fotografiile și concursurile în mod special le-au starnit interesul".
    
Și cei care au ieșit de pe băncile școlilor au acceptat invitațiile făcute de Modern Calor. Președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari nr. 4, nr. 30, nr. 14, nr. 43, nr. 16 și nr.39 s-au arătat interesați în acest sens, în special de tehnologia şi avantajele aduse de noua centrală de energie termică şi electrică.
 
Toți doritorii sunt invitați să pășească pe porțile Modern Calor și să participe la concursuri.

Pentru o mai bună organizare a vizitelor, astfel încât musafirii să fie însoțiți de specialiști și să primească toate informațiile necesare,  aceștia sunt rugați să intre în incinta operatorului la ore fixe, după următorul program:                      
Luni-vineri: 10, 12, 14, 16;
Sâmbătă – duminică: 10, 11, 12, 13.    

Comunicat Modern Calor



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
806

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
219

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...