Peste 20.000 de botosaneni au intrat in Carrefour, in prima zi!

Peste 20.000 de botosaneni au intrat in Carrefour, in prima zi!
Potrivit estimarilor facute de reprezentantii Carrefour Botosani, peste 12.000 de botosaneni au facut cumparaturi, luni, in prima zi de deschidere a hipermarketului. Acesta a fost insa numai numarul cumparatorilor, pentru ca au fost si botosaneni care doar au vizitat hipermarketul Carrefour, numarul total al acestora fiind estimat de catre reprezentantii Carrefour la peste 20.000.

Cele mai mari vanzari au fost facute la aparatura electrica si electrocasnica, la standurile cu alimente si cu produse preparate in reteaua Carrefour, dar si la articole de imbracaminte si la jucarii. Aglomeratie a fost pe tot parcursul zilei, dar mai ales seara, dupa ora 20.00, cand au inceput reducerile la unele produse.

"Ne asteptam ca in prima zi sa fie aglomerat si la fel va fi si in urmatoarele zile. Multe persoane au venit si s-au speriat de cozile mari, si au plecat, dar suntem convinsi ca vor reveni", a spus George Zar, directorul Carrefour Botosani.

Carrefour Botosani va fi deschis de luni pana duminica, intre orele 08.00 si 22.00. Pana pe 20 noiembrie, Carrefour Botosani va fi deschis pana la ora 24.00, iar in intervalul 20.00-24.00 vor fi promotii si reduceri de peste 20%.

Intre 15 noiembrie si 14 decembrie, la fiecare jumatate de ora se vor acorda cupoane de cumparaturi, prin tragere la sorti a unei case de marcat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
48

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
69

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
365

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...