Peste 2000 de botosaneni, platiti pentru munca depusa la Recensamant!

Peste 2000 de botosaneni, platiti pentru munca depusa la Recensamant!
Incepand de vineri, prin Institutia Prefectului se vor face platile catre persoanele angrenate in organizarea si desfasurarea Recensamantului general al populatiei si locuintelor.

In total, la nivelul judetului Botosani au fost implicati in aceasta activitate 1.995 de recenzori, care vor primi cate 547 de lei net, in total fiind 15 zile.

Cei 392 de recenzori sefi vor primi cate 565 de lei net, iar cei zece recenzori coordonatori vor primi care 767 lei net. Alti 11 recenzori care au efectuat recensamantul de control vor primi de asemenea cate 547 de lei net.

"Vineri vor incepe platile catre comune, iar cei care vor ridica banii vor fi reprezentantii administratiei publice locale. De luni sau marti, in functie de cum se vor finaliza platile la comune, se vor da banii si pentru municipii si orase", a spus Radu Dorulet, consilierul prefectului.

La nivelul judetului Botosani suma alocata pentru organizarea recensamantului este de 1,9 milioane de lei, din care 1,8 milioane de lei sunt destinati cheltuielile de personal, din aceasta suma fiind platite si contributiile aferente catre stat.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
92

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...