PERFORMANTA URIASA pentru CSM Bucuresti: A castigat Liga Campionilor la handbal!
SPORT

PERFORMANTA URIASA pentru CSM Bucuresti: A castigat Liga Campionilor la handbal!
CSM București a câștigat Liga Campionilor în fața lui Gyor, chiar în Ungaria la Budapesta, după ce s-a impus la loviturile de departajare, scor 25-25 (4-1 după loviturile de 7 metri).

A fost un meci incredibil, fetele noastre au egalat în ultimele 10 secunde, atât în meci, cât și în prelungiri! Au urmat aruncările de la 7 metri, acolo unde portărița noastră Mayssa Pessoa a făcut minuni, apărând două lovituri ale unguroaicelor! CSM București se alătură celorlalte două echipe românești care au triumfat în cea mai importantă competiție intercluburi: Știința București (1960-1961) și Rapid București (1963-1964). În sezonul 2009-2010 Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut finala în fața lui Viborg, scor 52-60.

CUM S-A JUCAT

Gyor a preluat conducerea încă din startul meciului, iar din minutul 18 și-a dublat avantajul. La pauză însă, bucureștencele au intrat în avantaj, 13-12, după ce Gullden a marcat la ultima fază din 7 metri. CSM a început partea secundă cu frâna trasă, însă de la jumătatea reprizei și-a dat drumul la joc și a revenit prin golurile lui Gullden și paradele senzaționale ale lui Grubisici. Finalul celor 60 de minute a fost de-a dreptul fabulos. În minutul 59:39 Gyor a marcat din 7 metri prin Gorbicz și avea 22-21, dar time-out-ul antrenorului bucureștencelor Rasmussen a salvat situația și cu două secunde înainte de sfârșit CSM a marcat golul care a dus partida în prelungiri.

Prima repriză suplimentară a fost un fiasco pentru noi, nereușind să marcăm vreun gol. În schimb, unguroaicele au înscris de două ori. CSM a revenit fabulos în repriza a doua a prelungirilor. Jucătoarele noastre au egalat din nou în minutul 9:50 dintr-un 7 metri și au terminat la egalitate 25-25, ducând meciul la aruncări suplimentare de la 7 metri.

La loviturile de la 7 metri, CSM a jucat fără greșeală, iar Pessoa a apărat fantastic. Bucureștencele s-au impus în final cu 4-1.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
88

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
558

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
197

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...