Peremistii vor sigla mai mare!

Peremistii vor sigla mai mare!
Reprezentantii PRM Botosani spun ca sigla care ii reprezinta pe buletinul de vot nu are dimensiunile corespunzatoare, contestand acest lucru la BEJ.

Nu le place dimensiunea siglei. Spun ei ca ar fi trebuit sa fie de 2x2 cm, dupa cum pune legea. Dar siglele le-am primit pe un CD de la Biroul Electoral Central, in care PRM avea un reprezentant si putea sa conteste, dar nu a facut-o. Termenul de contestare a fost depasit. Noi am dat bun de tipar de sambata de la ora 8,30. Pana atunci aveau timp sa conteste. Ori ei au contestat abia azi la 10.30, a spus subprefectul David Salgau.

Intr-adevar legea spune asa ca trebuie sa aiba dimensiunea de 2x2, dar nu spune ca obligatoriu. Ei spun ca au dimensiunea de 2x1,8. Dar este sigla transmisa de la Bucuresti, a mai adaugat David Salgau.

Rodica Dascalu, presedinta BEJ Botosani, spune ca reclamatia venita de la PRM a primit raspuns imediat. Adica respinsa! Ei doreau ca literele sa fie mai proeminente, dar sigla a fost acceptata asa. Puteau sa conteste la BEC in 48 ore, a declarat Rodica Dascalu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
88

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...