Peremistii Mircea Calistru si Stelica Fasniuc, nevoiti sa se antreneze pe margine

Peremistii Mircea Calistru si Stelica Fasniuc, nevoiti sa se antreneze pe margine

 Dumitru Codreanu, candidat pentru Senat  

Peremistii si-au definitivat lista cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 30 noimebrie. Astfel, au stabilit sa plece in cursa cu sapte candidati, plus doua locuri oferite posibililor doritori de la nivel central.

Nu am vrut sa patim ca la PSD! Viorica Afrasinei s-a trezit, la ultimul congres, ca atunci cand s-a ridicat pentru a urca pe scena, in locul ei s-a prezentat alt candidat, spune Eugen Nitura, vicepresedinte PRM Botosani.

In consecinta, peremistii si-au facut planurile cat mai exact, preferand sa joace cu rezerve decat sa suporte alte umilinte. Pentru Camera Deputatilor, Florin Hutul a fost anuntat pentru Colegiul Dorohoi, la Flamanzi juristul Valeriu Apetrei, la Colegiul Saveni Stefan Baban, la Colegiul 5 Botosani Iulian Hauca, iar la Colegiul 6 Botosani, Sergiu Stolniceriu. Rezerva pentru Camera Deputatilor, in caz ca nimeni de la Bucuresti nu se va arata interesat de oferta botosanenilor peremisti, a fost trecut pe lista Mircea Calistru, pentru Colegiul Darabani.

La Senat, peremistii ii anunta pe Dumitru Codreanu, la Colegiul Dorohoi, si pe Liviu strachinaru, la Colegiul 2. Rezerva este Stelica Fasniuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
508

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
69

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...