Percheziție la domiciliul unui bărbat "specializat" în furturi: A spart patru case din Dorohoi!

Dorohoianul în vârstă de 24 de ani s-a ales cu interdicții, Parchetul dispunând măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de inculpat.

Percheziție la domiciliul unui bărbat "specializat" în furturi: A spart patru case din Dorohoi!

În cursul zilei de miercuri, în vederea probării întregii activităţi infracţionale, poliţiştii dorohoieni au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Dorohoi, acesta fiind bănuit de comiterea a 4 infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în perioada 05.04.-14.05.2017, bărbatul a pătruns prin efracţie în patru locuinţe de pe raza municipiului Dorohoi, de unde a sustras sau a încercat să sustragă bunuri ori valori (electronice, electrocasnice).

Astfel, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi din 12.07.2017 s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de inculpat.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat  și tentativă la infracțiunea de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
295

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5397

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
212

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...