Pentru a doua oară consilierii locali ai PSD au spus PAS ședinței AGA de la Urban Serv

Pentru a doua oară consilierii locali ai PSD au spus PAS ședinței AGA de la Urban Serv
Nu și-au schimbat atitudinea nici la cea de-a doua ședință a Adunării Generale a Acționarilor de la societatea Urban Serv, convocată pentru ziua de marți.

La fel ca la ședința precedentă, convocată cu o zi mai devreme, niciunul dintre cei 12 consilieri social-democrați nu s-a prezentat la ședință. Și cum nu a fost întrunit cvorumul, nu s-a putut ține.

"Potrivit Legii 31 și potrivit statutului la cea de-a doua convocare, tematica poate fi supusă aprobării numărului de consilieri existenți cu condiția să fie votate punctele de pe ordinea de zi de jumătate plus unu din cei prezenți. O a doua opinie este că și de această dată ar trebui să existe jumătate plus unu din numărul de consilieri", a spus Niculina Chirilă, președintele Consiliului de Administrație de la Urban Serv.

Consilierii liberali, prin vocea Cătălinei Lupașcu, au susținut că își mențin același punct de vedere, că ședința trebuie să fie statutară conform legislației și că fără prezența celor de la PSD nu poate avea loc.

Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, coleg de partid cu cei 12 consilieri PSD, a spus că nu a mai fost până acum o astfel de situație. 

"Nu aș putea să spun care este motivul pentru care dumnealor nu se prezintă. Bănuiesc că există un motiv. În ceea ce privește modul de interpretare a legislației vom vedea cu un jurist autorizat cine are dreptate, noi societatea, prin compartimentul juridic, spunem că sunt îndeplinire condițiile de luare a unor decizii, sau consilierii prezenți care spun că nu sunt îndeplinite condițiile. Așteptăm ca la nivelul Consiliului Local să se ia o decizie în baza legislației în așa fel încât la societățile din subordine să fie nominalizați reprezentanții Consiliului Local ca să ne putem desfășura și să luăm deciziile. Voi discuta cu juriștii să vedem ce decizie vom lua", a precizat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interceptări ale DNA anulate de judecători în dosarul Ralucăi Stâncescu, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani

Miercuri, 21 Martie 2018
632

Iniţial, judecătorul de cameră preliminară de la Curtea de Apel Târgu Mureş, dosarul fiind strămutat la această instanţă la solicitarea inculpaţilor, a admis interceptările, însă avocaţ...

"Extraordinarele peripeții ale lui Hansel și Gretel", duminică, pe scena Teatrului Vasilache

Miercuri, 21 Martie 2018
88

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" invită copiii duminică, 25 martie 2018, de la orele 11:00 şi 12:30, să vizioneze  spectacolul "Extraordinarele peripeții...

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

Miercuri, 21 Martie 2018
632

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...