Pensionarii din municipiul Botoșani își spun păsurile primarului

Pensionarii din municipiul Botoșani își spun păsurile primarului
Membrii Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru problemele persoanelor vârstnice s-au întrunit, luni, la Instituția Prefectului.

La ședință participă primarul Ovidiu Portariuc și viceprimarul Cosmin Andrei, pensionarii ridicând mai multe probleme în fața celor din Executivul Primăriei, pentru care cer rezolvare.

Printre problemele expuse de membrii Sindicatului Județean al Pensionarilor se numără cele privind rezolvarea situației privind spațiul din PT Castel, Aleea Liceului, unde funcționează un club pentru persoanele vârstnice, pensionarii fiind dați în judecată de societatea Modern Calor, din cauza datoriilor. Pensionarii solicită ca acest club să fie preluat de Primăria Municipiului Botoșani.

De asemenea, pensionarii mai cer ca în bugetul local pentru anul 2016 să fie prevăzute sume pentru organizarea unor evenimente în Ziua de 8 martie, Ziua internațională a persoanelor vârstnice, dar și pentru revelion.

“Vrem o colaborare mai bună cu Primăria Botoșani. Eu dacă mă duc cu o problemă nu mă duc pentru mine personal ci merg cu probleme ale organizației. Primarul nu poate sta tot timpul la dispoziția noastră, desemnați un consilier care să țăină legătura cu noi", a spus Maria Paraschiv de la Sindicatul Județean al Pensionarilor.

 

Spune-ne opinia ta