Pensionarii botosaneni sunt primii care isi planifica sarbatorile!

Pensionarii botosaneni sunt primii care isi planifica sarbatorile!

 Maria Paraschiv, presedinta Sindicatului Judetean al Pensionarilor  

Mai ales ca, dincolo de planificarea pe zile, cumpatati cum sunt, varstnicii isi calculeaza fiecare banut.

Maria Paraschiv, presedinta Sindicatului Judetean al Pensionarilor Botosani, spune ca primii care se vor bucura de atentie vor fi chiar membrii Biroului executiv al SJP, in numar de 35.

Ne vom intalni in ultima sedinta de Birou executiv si facem cate o surpriza la fiecare dintre membri. O mica atentie. Pe 13- 14 decembrie, ca apoi lumea e ocupata cu sarbatorile de Craciun, a precizat Maria Paraschiv.

In a treia zi de Craciun, pe 27 decembrie, de Sfantul Stefan, pensionarii sunt invitati la sarbatoare, SJP organizand pentru ei actiunea Vine, vine Mos Craciun.

Vor participa din cei care vor dori sa se inscrie. Avem si persoane cu numele Stefan. Nu prea multi, dar avem, spune presedinta SJP.

Revelionul pensionarilor este, deocamdata, in asteptare.

Deocamdata stiu ca a fost sedinta de Consiliu Local si nu a fost prins nimic pe ordinea de zi. Speram ca va fi organizat. La o discutie cu domnul primar Catalin Flutur a spus ca va face si anul acesta. Dar nu stim locatia, iar ziua trebuie s-o stabilim de comun acord, tot dupa data de 27-28, a incheiat Maria Paraschiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
31

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
144

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
692

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...