Pe 1 noiembrie, o noua etapa din Marea Debarasare!

Pe 1 noiembrie, o noua etapa din Marea Debarasare!
In ziua de 1 noiembrie 2008 se va desfasura o noua editie a campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie - Marea Debarasare, anunta Agentia pentru Protectia Mediului Botosani.

Astfel, se va respecta procedura din editiile anterioare, conform careia cetatenii vor scoate in fata locuintelor deseurile de echipamente electrice si electronice, iar primariile, prin operatorii de salubritate, vor colecta aceste deseuri si le vor transporta spre punctele de colectare stabilite in plan local.

Campania se va derula in toate localitatile cu peste 20.000 locuitori, precum si in cele 6 sectoare din municipiul Bucuresti. Din judetul Botosani vor participa municipiile Botosani si Dorohoi.

Cetatenii municipiului Botosani pot suna, din timp, la numerele de telefon: 0231.517007 ( SC Urban Serv SA Botosani, la orice ora) sau 0231.511964 (dispecerat Primarie, intre orele 8-16, pana vineri 31 octombrie 2008), iar sambata 1 noiembrie 2008, vor scoate in fata blocului, pana la ora 9, aparatura defecta. Aceasta va fi preluata, pana la ora 14, de masinile operatorului de salubritate si ale Primariei, conform programarii.

In municipiul Dorohoi, in cartierele de blocuri se vor organiza 3 puncte de colectare a DEEE (Piata Plevna, str. George Enescu intersectie cu CD Gherea si Piata Olinescu). De asemenea, a fost pus la dispozitia cetatenilor telefonul 0231.610199. Actiunea de colectare a DEEE-urilor se va desfasura intre orele 8 -12.

Ultima editie a campaniei Marea Debarasare a avut loc pe 4 octombrie 2008, cand s-au colectat, din cele Dorohoi si municipiul Botosani, 6,71 tone de deseuri, a precizat Sorin Grindei, director executiv in cadrul APM Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A vrut să mănânce un fruct, dar a ajuns la spital înțepată de o albină!

Miercuri, 19 Iunie 2019
276

Femeia în vârstă de 60 de ani se afla în curtea casei, la Săveni. În momentul când a vrut să muște dintr-un fruct, femeia a simțit o înțepătură puternică l...

Vama va ieși din subordinea ANAF în luna iulie. Va fi o structură independentă

Miercuri, 19 Iunie 2019
375

Actul normativ privind scoaterea Vămii din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va fi supus dezbaterii publice în luna iunie, iar în iulie va fi adoptat, a decl...

Partea bună a ploilor din ultima perioadă: Recolta de grâu și porumb va fi mult mai bună în acest an

Miercuri, 19 Iunie 2019
315

Ploile care au cazut in mare parte a Uniunii Europene (UE) au determinat serviciul de monitorizare agrometeo european (MARS) sa imbunatateasca estimarile privind productia de grau si porumb din acest ...