PDL-ul e de vină că nu s-au plantat până acum flori în municipiu, este de părere Portariuc

PDL-ul e de vină că nu s-au plantat până acum flori în municipiu, este de părere Portariuc
Primarul Ovidiu Portariuc aruncă vina pe PDL pentru întârzierea achiziției de anul acesta a florilor ce trebuie plantate în municipiul Botoșani și spune că întârzierea s-a datorat faptului că bugetul de stat a fost aprobat mai târziu, pentru că a fost contestat de democrat-liberali la Curtea Constituțională.

“Bugetul a fost întârziat cu trei săptămâni la nivel național. Toate s-au propagat până la nivel județean și local. Toate proiectele au fost întârziate cu aproximativ trei-patru săptămâni, toate achiziţiile publice, deci neavând buget toate achiziţiile publice au fost întârziate cu trei-patru săptămâni", a spus Ovidiu Portariuc.

Fostul primar al municipiului Botoșani a spus că motivul invocat este doar o scuză puerile.

“Dar chiar nu are niciun fel de legătură. Se putea face achiziția și pe bugetul de anul trecut, este o chestie permisă de lege. Dar întârzierea lor de vreo trei-patru luni în adoptarea bugetului. La Botoșani vinovați pentru tot ce se întâmplă dacă nu e Flutur, oricum de Băescu. Cât o să mai mergem cu scuza asta puerilă că sunt vinovați", a declarat Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
24

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
129

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
753

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...