PD-L va sprijini logistic agentii economici care au fost jecmaniti de Turcanu, spune Catalin Flutur!

PD-L va sprijini logistic agentii economici care au fost jecmaniti de Turcanu, spune Catalin Flutur!

Catalin Flutur, presedinte PDL Botosani

Conflict deschis intre sefii a doua partide din Botosani! Acuzatii grave, de la intimidarea agentilor economici pana la constrangerea acestora de a alimenta financiar partidul.

Liderul liberalilor, Florin Turcanu, a fost avertizat public de catre seful democrat-liberalilor, Catalin Flutur, cu privire la declaratiile pe care primul le face la adresa PD-L.

"Vad o preocupare constanta a deputatului Florin Turcanu legata de PD-L! Vreau sa il avertizez public sa isi masoare cuvintele si sa isi controleze afirmatiile pe care le face", a declarat astazi Catalin Flutur, liderul organizatiei Botosani a PD-L.

Flutur spune ca sesizari cu privire la atitudinea lui Turcanu exista de mai multa vreme, insa nu s-a luat nicio masura in interiorul partidului. Acum sunt puse pe tapet fapte mult mai grave, atentioneaza seful PD-L.

"Pana acum l-am lasat in pace. Domnul Turcanu ne face sa ii aducem aminte ce a facut in ultimii ani. Foarte multi agenti economici vin si ne spun cum au fost jecmaniti de Turcanu si cum au dat spaga la partid, iar apoi au intrat in faliment", a precizat Catalin Flutur.

Si pentru ca acuzatiile sunt inca in stadiul de simple sesizari verbale, Catalin Flutur este dispus sa ofere sprijin agentilor economici care vor face un pas inainte.

"Voi sprijini logistic acele firme care acum vorbesc doar pe la colturi, deoarece au inca o frica fata de Turcanu", a adaugat Flutur.

 Liderul PD-L l-a avertizat pe deputatul liberal si cu privire la comentariile facute de acesta pe seama alegerilor, Turcanu acuzand direct PD-L de fraudarea scrutinului din 7 iunie.

"Florin Turcanu nu isi da seama ca s-a terminat un rand de alegeri si ca urmeaza altele", a conchis liderul PD-L Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
638

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
115

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...