Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"

Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"
Persoane care nu își justifică prezența în zonă și șoferi care fac scamatorii pe șosea.  Aceste două aspecte au fost semnalate de către consilierul local Călin Bosovici, în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, că s-ar petrece în apropierea Colegiului Național "A.T. Laurian" din municipiul Botoşani.

Acesta a spus că sunt necesare mai multe echipaje de forțe de ordine în apropierea unității de învățământ, mai ales după lăsarea întunericului.

"În fața Colegiului Național "A.T. Laurian", în acel scuar, noaptea, dacă s-ar putea să fie cineva de Poliția Locală sau cineva de la Jandarmi, fiindcă se adună tot felul de indivizi care nu de-a face cu liceul și perturbă ordinea. Mai sunt și mașini care demarează acolo în trombă", a spus Călin Bosovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 deţinuţi eliberaţi din Penitenciarul Botoşani din cauza condiţiilor proaste. Peste 150 ar putea ieşi cât de curând!

Joi, 19 Octombrie 2017
2223

14 persoane care erau încarcerate în Penitenciarul Botoşani pentru ispăşirea pedepselor au fost eliberate joi, odată cu intrarea în vigoare a Legii recursului compensatoriu.&...

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

Joi, 19 Octombrie 2017
3630

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

Joi, 19 Octombrie 2017
854

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...