Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"

Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"
Persoane care nu își justifică prezența în zonă și șoferi care fac scamatorii pe șosea.  Aceste două aspecte au fost semnalate de către consilierul local Călin Bosovici, în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, că s-ar petrece în apropierea Colegiului Național "A.T. Laurian" din municipiul Botoşani.

Acesta a spus că sunt necesare mai multe echipaje de forțe de ordine în apropierea unității de învățământ, mai ales după lăsarea întunericului.

"În fața Colegiului Național "A.T. Laurian", în acel scuar, noaptea, dacă s-ar putea să fie cineva de Poliția Locală sau cineva de la Jandarmi, fiindcă se adună tot felul de indivizi care nu de-a face cu liceul și perturbă ordinea. Mai sunt și mașini care demarează acolo în trombă", a spus Călin Bosovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1315

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
185

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
290

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...