Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"

Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"
Persoane care nu își justifică prezența în zonă și șoferi care fac scamatorii pe șosea.  Aceste două aspecte au fost semnalate de către consilierul local Călin Bosovici, în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, că s-ar petrece în apropierea Colegiului Național "A.T. Laurian" din municipiul Botoşani.

Acesta a spus că sunt necesare mai multe echipaje de forțe de ordine în apropierea unității de învățământ, mai ales după lăsarea întunericului.

"În fața Colegiului Național "A.T. Laurian", în acel scuar, noaptea, dacă s-ar putea să fie cineva de Poliția Locală sau cineva de la Jandarmi, fiindcă se adună tot felul de indivizi care nu de-a face cu liceul și perturbă ordinea. Mai sunt și mașini care demarează acolo în trombă", a spus Călin Bosovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
625

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
467

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
219

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...