Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"

Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"
Persoane care nu își justifică prezența în zonă și șoferi care fac scamatorii pe șosea.  Aceste două aspecte au fost semnalate de către consilierul local Călin Bosovici, în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, că s-ar petrece în apropierea Colegiului Național "A.T. Laurian" din municipiul Botoşani.

Acesta a spus că sunt necesare mai multe echipaje de forțe de ordine în apropierea unității de învățământ, mai ales după lăsarea întunericului.

"În fața Colegiului Național "A.T. Laurian", în acel scuar, noaptea, dacă s-ar putea să fie cineva de Poliția Locală sau cineva de la Jandarmi, fiindcă se adună tot felul de indivizi care nu de-a face cu liceul și perturbă ordinea. Mai sunt și mașini care demarează acolo în trombă", a spus Călin Bosovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Euronews scrie despre satul din Romania in care nu exista hoti

astăzi, 15:03
136

Oamenii care traiesc in satul Eibenthal nu isi tin banii prin seife sau ii ascund sub saltea, satul fiind recunoscut pentru lipsa furturilor si a hotilor. Eibenthal este un sat din comuna Dubova,...

"De vorbă cu personalitățile locale": Pompierul maratonist Iulian Rotariu, invitatul Penitenciarului Botoșani

astăzi, 14:05
99

"Viitorul ni-l putem modela după cum vrem. Viaţa este un lut căruia voinţa îi dă forma." (L. Rebreanu)Miercuri, 20 iunie 2018, începând cu ora 13....

Microbii. Alimentatia

astăzi, 13:50
180

1) Sindromul drobului de sare. 2) Microbii şi alergiile. 3) Moda fobiilor. 4) Teama de grăsime. 5) Mîncarea surogat. 6) Mîncarea ca religie. 7) Pînă unde mergi cu frica? 8) Postul...