Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"

Patrule de Poliție sau Jandarmi cerute în apropierea unui Colegiu din Botoșani: "Sunt diverși inidivizi și mașini care demarează în trombă"
Persoane care nu își justifică prezența în zonă și șoferi care fac scamatorii pe șosea.  Aceste două aspecte au fost semnalate de către consilierul local Călin Bosovici, în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, că s-ar petrece în apropierea Colegiului Național "A.T. Laurian" din municipiul Botoşani.

Acesta a spus că sunt necesare mai multe echipaje de forțe de ordine în apropierea unității de învățământ, mai ales după lăsarea întunericului.

"În fața Colegiului Național "A.T. Laurian", în acel scuar, noaptea, dacă s-ar putea să fie cineva de Poliția Locală sau cineva de la Jandarmi, fiindcă se adună tot felul de indivizi care nu de-a face cu liceul și perturbă ordinea. Mai sunt și mașini care demarează acolo în trombă", a spus Călin Bosovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, Ana Maria Dragut!

astăzi, 10:55
116

Ana Maria Dragut s-a născut în data de 24 februarie 1990, în Darabani. A studiat la Școala nr. 2, fiind inițiată în tainele handbalului de către profesorul Vali Dascălu. D...

Dragobetele sărută fetele - VIDEO

astăzi, 10:26
62

Dragobetele este sarbatorit in Calendarul Popular in ziua de 24 februarie. Cum vremurile s-au schimbat, tinerii au dat uitarii pe Dragobete zis si Dragomir, Ioan Dragobete, Cap de Primavara - tanarul ...

Vreme geroasă în weekend! Câte grade sunt la Botoșani!

astăzi, 08:14
407

Vremea devine geroasa in acest sfarsit de saptamana, maximele inregistrate duminica in toata tara fiind negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Sambata, vremea se mentine mohor...