Patru femei din Botoşani, date în urmărire de Poliţie! Vezi ce au făcut! FOTO

Patru femei din Botoşani, date în urmărire de Poliţie! Vezi ce au făcut! FOTO
Patru femei din judeţul Botoşani se află pe lista persoanelor căutate de Poliţia Română, fiind date şi în urmărire internaţională.

Botoşănencele au fost condamnate la închisoare cu executare, pentru diferite fapte, dar au dispărut fără urmă, iar acum sunt căutate de oamenii legii pentru a fi băgate la închisoare.


Geneva Ispir,
în vârstă de 42 de ani, din Săveni, este căutată în vederea încarcerării. Pe numele femeii există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnată la doi ani pentru furt din buzunare.


Danea Saftiuc, în vârstă de 56 de ani, din Păltiniş, este o altă botoşănancă dată în urmărire. Femeia a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare pentru prostituţie/proxenetism.


Căutată de Poliţie este şi Alexandra Andrei, de 27 de ani, din Truşeşti. Tânăra a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare pentru furt.


Alexandra Daniela Enea,
în vârstă de 21 de ani, din Ştefăneşti, este căutată de oamenii legii după ce a fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
324

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
749

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
50

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...