Pasapoartele se emit ca pe banda rulanta la Botosani!

Pasapoartele se emit ca pe banda rulanta la Botosani!
Faptul ca botosanenii calatoresc foarte mult peste hotare nu mai este o necunoscuta, dovada fiind si numarul semnificativ de pasapoarte emise in ultima perioada, fiind perioada de varf a anului, in care pasapoartele sunt emise ca pe banda rulanta.

Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august este perioada cand cei plecati la munca in strainatate se intorc acasa si profita de ocazie pentru a-si reinnoi pasapoartele.

In ultima saptamana din luna iulie numarul pasapoartelor emise a crescut cu 147, fata de numarul pasapoartelor emise cu o saptamana inainte, astfel ca in perioada 26-30 iulie au fost inregistrate 437 cereri, din care 197 cereri pentru pasapoarte electronice si 226 pentru pasapoarte temporare, iar 398 de pasapoarte au fost emise in aceasta perioada, din care 173 electronice si 224 temporare.

Un pasaport electronic costa 276 lei si se elibereaza pana in 30 zile lucratoare de la data depunerii cererii iar un pasaport temporar costa 216 lei si se elibereaza in maximum trei zile de la data depunerii cererii.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
518

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
92

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...