PASAPOARTELE BIOMETRICE: Conducerea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei indeamna la discernamant si pace sufleteasca!

PASAPOARTELE BIOMETRICE: Conducerea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei indeamna la discernamant si pace sufleteasca!

 MITROPOLIA MOLDOVEI SI BUCOVINEI  

Panica in legatura cu noile pasapoarte biometrice, care au inserat ca element de siguranta suita de cifre 666, cifre care reprezinta numarul Diavolului, a atins cote alarmante in randul populatiei din Romania.

Conducerea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei a facut un apel catre credinciosi, in care a cerut rabdare si pace sufleteasca, pentru ca numai prin credinta se poate trece si peste aceasta problema.

"Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, luand act de discutiile publice cu privire la introducerea pasapoartelor biometrice, face un apel catre clericii si credinciosii sai de a aborda cu discernamant, rabdare si pace sufleteasca aceasta situatie", arata reprezentantii Mitropoliei, intr-un comunicat de presa.

Mitropolia mai arata ca o pozitie oficiala in privinta scandalului pasapoartelor va fi luata la sfarsitul lunii, dupa ce se va desfasura Sinodul din 25-26 februarie.

"Indemnam pe toti clericii si credinciosii, monahii si monahiile din Mitropolia Moldovei si Bucovinei sa sprijine aceasta lucrare a Sfantului Sinod prin rugaciune catre Dumnezeu, stiind ca acolo unde este unire, a poruncit Domnul binecuvantarea si viata pana in veac", se mai arata in comunicat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
40

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
59

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
352

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...