Parlamentari PSD si PDL negociaza telefonic voturi in timpul motiunii. Sarbu: "Ce sa facem? Sforarii"

Parlamentari PSD si PDL negociaza telefonic voturi in timpul motiunii. Sarbu: "Ce sa facem? Sforarii"
Reprezentanti ai PSD si PDL au negociat, astazi, chiar in timpul dezbaterii motiunii de cenzura la adresa Guvernului, pentru atragerea de voturi prin apelarea telefonica a unor parlamentari care se aflau in sala de plen si ascultau textul motiunii si discursul premierului Ungureanu, informeaza Mediafax.

De pe culoarele Parlamentului sau din bufetul de langa sala de plen, parlamentarii PSD Ilie Sarbu si Constantin Nita au incercat sa mai obtina voturi pentru motiune, in timp ce textul acesteia era prezentat in plen, si i-au sunat pe parlamentari ai puterii aflati in sala de plen.

Ilie Sarbu i-a spus lui Constantin Nita ca unii dintre cei apelati nu raspund pentru ca nu aud, fiind galagie in sala. De cei doi s-a apropiat si deputatul PSD Carmen Moldovan, care i-a intrebat ce fac.

"Sforarii, ce sa facem", a raspuns Sarbu.

Constantin Nita a spus unor apropiati, in urma acestor telefoane, ca USL a obtinut 4 voturi in plus peste cele necesare adoptarii motiunii.

Reprezentanti ai puterii au fost observati si ei in timp ce incercau sa obtina voturi din tabara adversa in timp ce in sala de plen se discuta textul motiunii.

Un parlamentar PDL, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, a spus ca opozitia, de fapt, are doua voturi in minus.

"Se va negocia la sange fiecare vot, chiar si pana la introducerea ultimei bile in urna", a spus parlamentarul PDL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
81

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
221

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
95

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...