Părinții Andei, tânăra omorâtă într-un accident , șocați de decizia instanței de a-i elibera pe șoferi! “ Vom ajunge la președintele României”

Părinții Andei, tânăra omorâtă într-un accident , șocați de decizia instanței de a-i elibera pe șoferi! “ Vom ajunge la președintele României”
Părinții Andei Dănăilă, tânăra de 22 de ani, care a murit în urma unui accident provocat în orașul Darabani, în Ajunul Paștelui, de doi bărbați care făceau întrecere, sunt șocați de decizia magistraților de la Curtea de Apel Suceava care au dispus eliberarea celor doi șoferi.

Inițial, judecătorii de la Tribunalul Botoșani au dispus prelungirea arestului preventiv, dar Emil Bujor și Florin Stănescu au făcut contestație, acțiunea lor fiind admisă de magistrații suceveni, care au decis ca aceștia să fie plasați sub control judiciar.

Părinții Andei Dănăilă vor să ajungă până la președintele României pentru a-și striga durerea. Fratele Andei, în vârstă de 14 ani, care se afla în mașina cu aceasta în momentul producerii accidentului, nu s-a recuperat nici până acum, el suferind multiple fracturi.

“Sunt un om de la țară și aș vrea să întreb magistrații de la Curtea de Apel Suceava: ei au copii? Unul dintre copiii mei stă de trei luni în ghips și unul stă în pământ. Este normal ca cei doi să fie puși în libertate la trei luni de zile? Nu mi se pare normal. Vom ajunge la președintele României. Suntem oameni care nu ne mai putem ține pe picioare de necaz. De trei luni de zile împrumut bani și mă duc și îmi caut copilul la Iași, e nenorocit. Copilul nu merge decât în cârje, pe piciorul drept, atât", a spus Anișoara Dănăilă.

Emil Bujor și Florin Stănescu sunt acuzați de omor și vătămare corporală din culpă, dosarul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
111

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
248

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
113

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...